Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Νοεμβρίου 2006

ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ !

Μεγάλη γιορτή χθες αλλά και σήμερα. Για να μη χάνουμε τη κοινωνικότητα μας έστω και καθυστερημένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στις απανταχού Κατερίνες. Από αυτές που έχω στο καταλογο έχουμε και λέμε: Κατερίνα Βλαχάκη, Ζιώγα, Θεοδοσίου, Καραμπίνα, Κεδίκογλου, Μανιαδάκη, Παπαδημητρίου, Παπαχρήστου, Πολυχρονιάδη, Σκοπελίτη και Χατζηκίδη αλλά και σε όσες ξέχασα.

Σήμερα γιορτάζουν οι Στέλιοι και οι Στέλλες. Σπάνιο όνομα αν κρίνω απο τους Απόφοιτους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ λοιπόν στη Στέλλα Μπασιαδάκη Καποδίστρια και Κορκοντζέλου. Αλήθεια γιατί Καποδίστρια δεν έχω mail σου; Σίγουρα είναι και άλλοι. Θυμάμαι τον Στέλιο από το 95 (μου διαφεύγει το επώνυμο) αλλά δεν φταίω μόνο εγώ.

Τι επόμενες φορές θα έιμαι πιο συνεπής για να σας θυμίζω και τις υποχρεώσεις σας (μας).

Και μια και κάθησα να γράψω. Τα μηνύματα από τα παιδιά που παίρνουν τα τηλέφωνα είναι αντιφατικά. Δηλαδή κάποιοι αντιμετωπίζουν επιφυλακτικότητα, του τύπου "τι θες τώρα μωρε με συλλόγους και άλλα..." ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν ενθουσιώδη υποδοχή με συγχαρητήρια και άλλα... Κάποιοι γονείς είναι πολύ επιφυλακτικοί έως αρνητικοί στο να ενημερώσουν ενώ κάποιοι απόφοιτοι είναι αρνητικοί στην ιδέα. Τι να κάνουμε. Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι. Νομίζω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και των συνεπειών τους. Αυτό που θα ήθελα να πω κλείνοντας σε οσα παιδιά ανέλαβαν την αγγαρεία και την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν αυτή τη πρώτη επικοινωνία, να κλείσουν αυτό τον πρώτο κύκλο και σε τελική ανάλυση δεν υποχρεώνεται κανείς να είναι στο Σύλλογο. Αν θέλουν καλώς, αν όχι τι να κάνουμε. Την υγειά μας νάχουμε και την υγειά τους νάχουνε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σκάσουμε κιόλας.

Αυτά για σήμερα. Μάλλον Τρίτη με βλέπω πάλι λόγω γονέων. Θα είμαι στο σχολείο απο τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7-7:30 το απόγευμα και δεν νομίζω να έχω διάθεση να γράψω. Αλλά πάλι δεν ξέρεις. Τα λέμε. (3560)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ