Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

02 Σεπτεμβρίου 2006

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Ξεκινήσαμε χθες και επισήμως το σχολείο. Πραγματικά ήταν μια πολύ μεγάααααααλη Παρασκευή. Από τις 9 το πρωί μέχρι περίπου τις 4 :30 είμασταν στο σχολείο. Είχε αναμνηστική φωτό για ξεκίνημα όλου του προσωπικού. Μετά ενημέρωση και τη χρονιά που πέρασε και για τη χρονιά που ξεκινάει. Στη συνέχεια η συνεδρίαση του γυμνασίου - λυκείου και μετά στη ταράτσα είχαμε μπουφέ και ξανά μετά συνεδρίαση και τέλος Γενική Συνέλευση. Δηλαδή είχε απ΄όλα.
Φέτος τελικά θα έχουμε μαζί μας δυο ακόμα απόφοιτους ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αποφοίτων στους 4. Καλά πάμε. Έχουμε λοιπόν τον Δημήτρη Αναγνώστου (92) στα Οικονομικά και τη Κατερίνα Καραμπίνα (93) στα φιλολογικά στο Γαλλικό Δημοτικό. Μαζί με την Ευγενία Γραμματικοπούλου (93) στη Γαλλική Φιλολογία και την Σοφία Ένγκελμαν (απόφ. Γαλλικού τομέα) στα καλλιτεχνικά είναι η τετράδα των αποφοίτων. Καλή αρχή σε όλους.
Θυμίζω για μια ακόμα φορά ότι πολλοί από εσας δεν έχουν στείλει κάρτα αποφοίτου, για πολλά αδέλφια - ξαδέλφια έχω μόνο ένα e-mail (δηλαδή ριξτέ μια ματιά στον κατάλογο που σας έχω στείλει και γράψτε τα e-mail) και τέλος φυσικά θέλω φωτό και βίντεο.
Οι κάρτες αποφοίτων είναι απαραίτητες γιατί και φέτος τελικά θα γίνει ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) και εισηγητές θα είναι απόφοιτοι από το σχολείο. Αν έχω καρτέλα με εκδήλωση ενδιαφέροντος θα επικοινωνήσουμε μόλις καθορισθούν ημερομηνίες. Για μια ακόμα φορά θυμίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να σας καλέσουμε όλους τουλάχιστον μια και έξω που λένε. Άρα ανάλογα με τις προτιμήσεις των μαθητών (γίνεται αρχική διερεύνηση) και τις προτάσεις τις δικές σας, βγαίνει μια λίστα εισηγητών και από εκεί και μετά αρχίζουν οι συνεννοήσεις. Όσοι ήταν πρόπερσι πιθανόν να μην είναι φέτος. Βλέπετε θέλουμε να δούμε όσο περισσότερους μπορούμε. Δηλώστε ούτως ή άλλως το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή και βλέπουμε στη πορεία.
Θα ήθελα να σας δώσω και ένα θέμα για σκέψη. Στα μέσα περίπου του Νοέμβρη, θα γίνει η πρώτη παιδαγωγική έξοδος. Αν είστε σε κάποια θέση που θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε μια ομάδα από 30 - 40 παιδιά για ξενάγηση, ενημέρωση πείτε το μου για να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα να σας επισκεφτούμε.
Αυτά για σήμερα. Από Δευτέρα πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ