Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

11 Σεπτεμβρίου 2006

Η ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ναι μόλις έμαθα ότι ο Νίκος Κασκαβέλης (94), κατεβαίνει με τη Φώφη Γεννηματά για νομαρχιακός σύμβουλος στις εκλογές. Αν λοιπόν πρόκειται να ρίξετε το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, ρίξτε μια ματιά παραπάνω στους υποψηφίους και σταυρώστε τον. Αν δεν είναι το ψηφοδέλτιο της επιλογής σας, τι να κάνουμε. Αλήθεια υπάρχει κανένας άλλος που να κατεβαίνει στις εκλογές. Αν ναι, δώστε μου στοιχεία να το γράψω για όποιον ενδιαφέρεται.
Από ότι φαίνεται από όλα έχει η Σχολή.
Κατά τα άλλα δεύτερη εβδομάδα από σήμερα και ακόμα προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά. Έχουμε τις παιδικές ασθένειες της αρχής της χρονιάς. Προβλήματα με το πρόγραμμα. Αίθουσες που αλλάζουν και μαθητές "που μένουν χωρίς αίθουσα". Ελπίζουμε σε καμια εβδομάδα να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα και να ηρεμήσουμε όλοι.
Σήμερα έμαθα για ένα βιντεάκι του 1986, από την τετάρτη δημοτικού των αποφοίτων του 1994 και κατόπιν συννενοήσεως θα το πάρω στα χέρια μου. Αλλά το ξαναλέω, αν δεν κινητοποιηθεί ο καθένας και περιμένει από τους άλλους, τότε κάποια έτη θα μείνουν χωρίς εκπροσώπηση. Βέβαια αν τελικά γίνει η μάζωξη, τότε σίγουρα θα υπάρχει κάμερα για να σας βγάλει σήμερα, και να σας δείξει σε σχέση με "τα νειάτα" σας.
Πάλι γκρινιαξα. Αντε έχω αρχίσει να κάνω προσωπικές προσκλήσεις για έρευνα. (απειλή είναι αυτό). Για να δω.
Αύριο πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ