Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

22 Σεπτεμβρίου 2006

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ

Κάθε μέρα μπαίνω όλο αγωνία στο blog για να δω τι αριθμό γράφει και βλέπω +20 με +30 νούμερα παραπάνω και μου αρέσει. Παρ' όλα αυτά με ένα "κοινό" περίπου 400 ατόμων αυτό είναι κάτω από 10 %. Άρα ακόμα δεν σας έγινε συνήθειο να ρίχνετε μια ματιά κάθε μέρα να δείτε τι γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι τελικά μάλλον θα διατηρήσω το NEWSLETTER με αποστολή στα mail. Αλλιώς δεν βλέπω να ενημερώνεστε.

Και μια και μιλάμε για ενημέρωση αν βρεθείτε στο BIG APPLE από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου (Σκουφά 69 στο Κολωνάκι) ποιός νομίζετε ότι θα σας διασκεδάζει στα πλατώ με μουσική του '80; Ο "δικός μας" Χάρης Βαρζαμπετιάν. Απόφοιτος του 1996 σας περιμένει να τον γνωρίσετε και να σας γνωρίσει. Άρα αν ψάχνετε για διασκέδαση τη Δευτέρα, επισκεφτείτε τον και όπως πάντα λέω δώστε γνωριμία.

Επανέρχομαι στο θέμα της ταινίας για τα 25 χρόνια. Τι γίνεται βρήκατε τίποτα; Δεν έχω καμμία ανταπόκριση εκτός από κάτι λίγες Φωτό από απόφοιτο του 1993 που με περιμένουν στη Καισαριανή. Ούτε ο Αίσωπος μου ηλθε (Κωνσταντίνα), ουτε το υλικο από το Δημοτικό και τα ονομάτα των δασκάλων του Δημοτικού (Μυρσίνη), ούτε η ενημέρωση από ένα οικογενειακό αρχείο όπως μου υποσχέθηκαν (Μπάμπη). Θα τα παρατήσω αν δεν δω καμία κίνηση(Σας τρομοκρατώ τώρα εντάξει; Δεν δίνω υποσχέσεις εντάξει;)Αλήθεια τι πρόσβαση έχουμε στο Πέτρο Βαρθαλίτη και το σχολείο του (ο μπαμπας του σαν Διευθυντής πιθανόν να έχει υλικό) Όσοι το διαβάζουν και έχουν σχέση με τον Πέτρο ας τον ενημερώσουν.
Σταματάω για σήμερα. Από Δευτέρα πάλι λόγω Σαββατοκύριακου, εκτός αν προκύψει κάτι.

ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
Έτσι είναι οι εμμονές. Άντε γειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ