Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

19 Σεπτεμβρίου 2006

Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

Από ότι φαίνεται ο χορός του Ησαϊα καλά κρατεί μια και αρκετοι απόφοιτοι, αλλάζουν σελίδα στη ζωή τους και περνάνε στη φάση του εγγαμου βιου. Εγώ όντας παλιός μόνο "καλώς ορίσατε" μπορώ να πω και να ευχηθώ υγεία, και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας. Αυτή η ευχή είναι για τον Λουκάκο τον Ανδρέα, την Αντιγόνη τη Μήτσου αλλά και τη Ελένη τη Τσάκα, η οποία είναι στη τελική ευθεία. Να είστε όλοι καλά και ό,τι επιθυμείτε.
(Η Τατιάνα νομίζω ότι δεν πρέπει να κοιμάται καλά τα βράδια.)
Το μέτωπο από το σχολείο δεν έχει νέα εκτός από το ότι στο αυριανό συλλαλητήριο για την παιδεία, αρκετά παιδιά έχουν δηλώσει την επιθυμία να πάνε. Εμείς σαν σχολείο φυσικά δεν μπορούμε να τους πούμε να πάνε αλλά ούτε μπορούμε και να τους εμποδίσουμε αν θέλουν να πάνε. Ας αποφασίσουν και ας πράξουν.
Βρέθηκε πάλι κάτι. Η Μυρσίνη Λιοναράκη έχει υλικό - κάτι λίγο από το 1984 και μετά. Κανένας άλλος;
Κάτι άλλο που σκέφτηκα. Τώρα που έμαθα να βάζω links, μήπως κάποιος από εσας, έχει site ή blog που θα ήθελε να φιλοξενηθεί στο blog.Αν ναι ας μου το γράψει για να πράξω τα δέοντα.
Αυτά αύριο πάλι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

piga loipon kai egw stin poreia kai ksafnou vlepw pano... ellinogalliki sxoli! tous evgala kai fotos(na sas tis steilw kapoia stigmi...distixws den iksera kanenan.thimaste pou kai emeis eixame organwthei stis antipolemikes prin 5 xronia...mpravo pou sinexizoun...kapou fevgalea pire to mati mou kai ton ko karatza.ante kali synexeia

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ