Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

30 Αυγούστου 2006

ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

Ναι σήμερα πήγαμε στο σχολείο για δουλειά μετά το το καλοκαίρι. Τυπικά αρχίζουμε μεθαύριο Παρασκευή. Πρακτικά όμως πάντα υπάρχει κάποια δουλειά να γίνει.Έτσι έχουμε και λέμε.
Βγάλαμε τα στατιστικά από τα αποτελέσματα. 42 από τους τελοιόφοιτους μπήκαν σε σχολές των Αθηνών και οι άλλοι σε σχολές της επαρχίας. 7 στο ΕΜΠ και 7 σε πολυτεχνικέςσχολές γενικά. 3 στη Νομική, 6 σε σχολές Υγείας ( η πάλαι ποτε2 δέσμη) και άλλα. Όσο τα ψάχνεις βλέπεις ότι είναι και καλύτερα τα αποτελέσματα.
Αλλάζουν τα βιβλία στο Γυμνάσιο κυρίως τα φιλολογικά, και αυτό σημαίνει ενημερώσεις, σεμινάρια, επιμορφώσεις , νέες σημειώσεις, και γενικά παραπάνω δουλειά μια και κατά τα λεγόμενα, στα βιβλία δεν άλλαξαν τα εξώφυλλα αλλά άλλαξε η δομή και η φιλοσοφία σε πολλά από τα μαθήματα. Τώρα τι ακριβώς ισχύει θα το δούμε όταν δούμε τα βιβλία. Πάντως αυτή η διαδικασία της επιμόρφωσης θα προκαλέσει ανατάτωση γιατί σε αντίθεση με τα άλλα σχολεία - δημόσια και ιδιωτικά εμείς ξεκινάμε με κανονικό μάθημα τη Δευτέρα. Αλλά τι να κάνουμε θα το ξεπεράσουμε και αυτό.
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας είναι αρκετά φορτωμένο. Συνεχείς συνεδριάσεις θα μας κρατάνε απασχολημένους για όλο το πρωινό.
Μάζεψα 25 φίλμ που παραδόθηκαν για ψηφιακή επεξεργασία, και έχω και 2 κασέτες από την εκδρομή στα Γιάννενα και περιμενουν και αυτές να περάσουν στον Η/Υ. Εσείς τι κάνατε για το θέμα; Η γκρίνια θα συνεχίσει μέχρι να πειστώ ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ή να αρχίσει να μαζεύεται υλικό. Να σας θυμίσω ότι είμαι αρκετά πεισματάρης (προειδοποίηση και απειλή).
Οι κάρτες αποφοίτων που έχω ήδη παραλάβει στο δεύτερο γύρο πραγματικά ήταν σημαντικά περισσότερες από τις αρχικές περίπου 50, Όμως εξακολουθούν να παραμένουν σημαντικά λιγότερες από τις 470 διευθύνσεις που έχουν μαζευτεί. Άρα υπάρχουν αρκετοί ακόμα που δεν ασχολήθηκαν. Σας παρακαλώ λοιπόν να μου στέιλετε όσοι δεν έχετε στείλει τη κάρτα.
Αρκετά για σήμερα. Ψάξτε για τα ντοκουμέντα. Μη ξεχάσετε τους Αλέξανδρους και τι Αλεξάνδρες σήμερα έχουμε αρκετούς. Να σας θυμίσω έτσι στα γρήγορα μερικούς :Γκάμα, Καστρινός, Γρηγοριάδου, Ορφανού, Σαλίμπα, Σέλελη, Διαμαντίκος, Καλαβρυτινός, Λεγκόφ, Μακρυγιάννης, Μάτης, Παπαγεωργίου, Παπαπετρόπουλος, Φεσσάς, Φουρλής και όσοι ξέχασα. Δεν ξέρω αν παίζουν η Αλεξία (Στεργίου) και ο Αλέξιος (Χαρίσης) Μάλλον όχι αλλά δεν πειράζει. Χρόνια πολλά σε όλους. Βρείτε μ ια ευκαιρία να πάρετε κανένα τηλέφωνο για ευχές.
Κλείσαμε για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ