Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

23 Αυγούστου 2006

ΓΥΡΙΣΑΜΕ !!!

Ισως το μηνυμα να ήταν προκλητικό για το "διακοπές ειναι θα περάσουν". Πάντως περάσανε και περάσανε καλά. Γυρίσαμε στην Αθήνα και πρέπει να ανασκουμπωθούμε για να μπουμε σε μια σειρά. Όσοι γυρίσανε καλή μας δύναμη. 'Οσοι είναι ακόμα σε διακοπές καλά να περνάνε. Όσοι θα πάνε τους εύχομαι να περάσουν καλύτερα από όλους.
Φυσικά δεν υπάρχουν νέα από το σχολείο. Το σχολείο ανοίγει τη 1η Σεπτέμβρη και τα μαθήματα αρχίζουν στις 4 του Σεπτέμβρη.Όπως συνήθως με πλήρες πρόγραμμα από την αρχή.
Αν κάποιος έχει κάποιο νέο να μοιραστεί με τους απόφοιτους από το σχολείο ας το γράψει.
Θυμίζω σε όλους σας ότι ψάχνω υλικό για τα χρόνια από 1981 μέχρι 1994-5 που άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Πριν από το 1994-5 ό,τι υπάρχει από φωτογραφίες, ή βίντεο, (σπάνιο) να ψηφιοποιηθεί μήπως καταφέρω και βγάλω κάτι επετειακό για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου. Το ιδανικό θα ήταν αν καθένας από εσας έκανε ψηφιακές τις 5-10 ή 20 φωτογραφίες παρά εγώ τις 300 ή 400 φωτό, όπως επίσης και για τα βίντεο. Θα ήταν πολύ ωραία να μαζευτεί αρκετό υλικό ώστε να φτιαχτεί κάτι αντιπροσωπευτικό για όλους.
Κάτι άσχετο τώρα: 183 επισκέψεις για να δούνε το προφίλ μου. Τι ψάχνετε; Τι απορίες έχετε που χρόνια θέλατε να ρωτήσετε και διστάζατε. Αν υπάρχει κάτι απλά ρωτείστε. Τόσο απλά.
Αρκετά για σήμερα. Αύριο πάλι. Μη ξεχνάτε τις φωτό και τα βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ