Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

30 Ιουνίου 2007

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα του σχολικού έτους. Το πρωί στο σχολείο είχαμε την καταληκτική συνεδρίαση όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα σαν απολογισμός του σχολικού έτους.

Οι συνεδριάσεις αυτού του τύπου χαρακτηρίζονται "παιδαγωγικές" και όντως είναι γιατί μέσα από αυτές εντοπίζονται τα προβλήματα στη χρονιά που πέρασε και γίνεται ανταλλαγή απόψεων για τις πιθανές λύσεις.

Το βράδυ είχαμε την αποφοίτηση.

Στις φωτο έχουμε τον Βαγγέλη Ανανίδη στα ντραμς, τον Μιχάλη Παπαδημητράκη στη κιθάρα, τον Ιάσονα Τσαρμπόπουλο στη κιθάρα επίσης και την Χρυσάνθη Συμιακού και τον Μιχάλη στα φωνητικά. Είναι πλέον και αυτοί απόφοιτοι.





Καλή πορεία από εδώ και στο εξής.

Τη Τρίτη και Τετάρτη (3 και 4 Ιουλίου) παραλαμβάνουν τα απολυτήρια από το σχολείο και σε κάποια φάση ανάμεσα 9 και 20 Ιουλίου θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά.

Αυτά για σήμερα. (14104)

25 Ιουνίου 2007

Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ...

...εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή. Μπας και έχει λίγη δροσιά δηλαδή γιατί αλλιώς...
32,9 βαθμοί αυτή τη στιγμή στο Καρέα. Το αεράκι είναι μόνο στο μυαλό μας. (κατά το πήραν τα μυαλά μας αέρα). Σήμερα είχα δουλειές στο κέντρο. Η αίσθηση ήταν ότι ήμουν μέσα σε ένα τεράστιο σεσουάρ και πήγαινα κόντρα στον αέρα. (μηχανάκι γαρ).
Σήμερα γράφω έτσι χωρίς λόγο.Καλή η στράτευση αλλά καμιά φορά χρειάζεται και λίγο αυτοσχεδιασμός. Το σχολείο μετράει μέρες για το καλοκαίρι. Τέσσερις για την ακρίβεια. Αυτό ισχύει για όλους εκτός από 3-4 συναδέλφους που έχουν ενασχόληση με την Τρίτη Λυκείου. Εμείς θα το κλείσουμε περίπου στις 20 Ιουλίου, όπως κάθε χρόνο δηλαδή.Μετά όμως έχει ένα μήνα Αίγιο, παρέα με τις τριανταφυλλιές μου και το κήπο. Μπανάκι, διάβασμα, λιώσιμο στον ύπνο, διάβασμα των βιβλίων που θέλω, και γενικά doing nothing. Η φετινή χρονιά μου έπεσε κάπως βαριά. Κυρίως οι πολλές ώρες στο σχολείο, με έβγαλαν από τη σειρά μου και δεν προλάβαινα ούτε τους λογαριασμούς μου να πληρώνω που λένε. Άρα μάλλον το αραλίκι με ένα καλό βιβλίο - χωρίς υπολογιστή - (ναι το έγραψα. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ), μου είναι απαραίτητο. Ακόμα και κάποιες σημειώσεις που θέλω να φτιάξω θα τις κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο. (ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ), μετά εντάξει θα τις περάσω στον υπολογιστή, γιατί είναι πιο εύχρηστες, αλλά θέλω αποτοξίνωση.

Αλλά και από τη μεριά σας βλέπω ότι έπιασε το καλοκαιράκι. Μικρή προσέλευση στο blog, και γενικά χαμηλή κινητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάποιο σχόλιο - πρόταση - ιδέα για τη νέα μορφή του blog αλλά μάλλον βαριέστε. Αυτό επιβεβαιώνει με κάποιο τρόπο ότι μάλλον έκλεισε ο κύκλος για τα νέα του lfh. Παρόλα αυτά και μέχρι τις 20 του Ιουλίου υπάρχει χρόνος για σχόλια και ιδέες - προτάσεις.

Πάντως η δική μου άποψη είναι ότι το εγχείρημα πέτυχε. Μπόρεσε να μαζέψει καμία 600αριά απόφοιτους, βοήθησε να επανιδρυθεί ο Σύλλογος Αποφοίτων (...), έφερε κοντά αποφοίτους με το κοινοποιούνται δραστηριότητες, και γενικά νομίζω ότι δούλεψε. Μια ιδέα που μου ήρθε μόλις είναι ότι πολλοί γκρινιάζανε ότι έστελνα τις διευθύνσεις με ο EXCEL που ήταν "επικίνδυνο". Αν το αποθήκευα στο Ιντερνετ και όποιος ήθελε να του έδινα τον κωδικό πρόσβασης για να το δει; Θα μπορούσε να δουλέψει άραγε με μεγαλύτερη ασφάλεια; Οι γνώστες να ενημερώσουν τους αδαείς.

Τη Πέμπτη ως γνωστόν βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπαίνουν όλοι και που αλλά είχαμε απ 'όλα, ως συνήθως άλλωστε. Όσοι ενδιαφέρονται για το 10 % (Τιτίκα) ας επικοινωνήσουν με το σχολείο για να δουν αν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με τις ημερομηνίες.

Τη Παρασκευή έχουμε τη τρίτη φάση της αποφοίτησης η οποία θα γίνει στο κτήμα ΑΡΙΑΔΝΗ στη Βαρυμπόμπη.

Αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα ότι η Λένια Ζαφειροπούλου έχει μια παράσταση τη Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής με τη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Επιβεβαιώστε το και όσοι πιστοί προσέλθετε. Στη προηγούμενη παρουσία της απέσπασε πολύ καλές κριτικές και ίσως θα ήταν καλό να αποκτήσετε και τη δική σας άποψη.

Για τον Κωνσταντίνο Δρακάκη τα μάθατε. Για ένα τουλάχιστον χρόνο θα Ιρλανδίζει και θα λοξοκοιτάζει κατά Ελλάδα μεριά περιμένοντας να ανοίξει η θέση και να επιστρέψει. Μόνο να προσέχει να μη γίνει overqualified και δεν "χωράει" στη Ελλάδα.

Αυτά δεν έχω τίποτα άλλο. Από το τίποτα κάτι βρέθηκε. Θέλω άποψη και ιδέες για τη μορφή του νέου blog. Αν με αφήσετε μόνο μου θα αυτοσχεδιάσω. Πάντως μπήκατε αρκετοί και το είδατε. Και ; (13967)

21 Ιουνίου 2007

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Όποτε έβλεπα παλιούς μαθητές άκουγα την ερώτηση "Τι κάνει το σχολείο;" Η ερώτηση αυτή άλλοτε ήταν από αμηχανία και άλλοτε από ενδιαφέρον. Τότε ήταν που μου ήρθε η ιδέα του blog.
Τέτοια εποχή λοιπόν πέρυσι άρχισα να ψάχνω να δω τι είναι blog. Έψαξα, διάβασα ρώτησα και voila γεννήθηκε το blog "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH" Ο τίτλος υπαγορεύτηκε επειδή μπορούσε να γραφτεί με λατινικούς χαρακτήρες. Αργότερα κατάλαβα ότι υποστηρίζει ελληνικά. Τέτοια ενημέρωση και γνώση.

Πέρασε καιρός από τότε. Ανέβηκαν πάνω από 180 posts, το επισκέφτηκαν πάνω από 13000 επισκέπτες (εντάξει οι ίδιοι είστε, αλλά έτσι το μετράει), μπόρεσε να φέρει κοντά απόφοιτους από όλο τον κόσμο, έδωσε αφορμές για συνευρέσεις και εκδηλώσεις.

Μου έμαθε ότι δεν έχουν όλοι καλές μνήμες από το σχολείο και ότι ο τρόπος που πρέπει να γράφω πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και με σεβασμό στους αναγνώστες του ημερολογίου. Τέλος πάντων το σίγουρο είναι ότι ο κύκλος κλείνει. Το blog νομίζω ότι πέτυχε τον στόχο του σαν ένα κοινό σημείο αναφοράς για τους απόφοιτους αλλά και σαν μια πηγή πληροφοριών σχετικά με το σχολείο. Έτσι αυτό που διαβάζετε αυτή τη στιγμή είναι από τις τελευταίες καταχωρήσεις - αν όχι η τελευταία. Ο λόγος είναι ότι "μετακομίζω". Το συγκεκριμένο διαδικτυακό ημερολόγιο με τον έντονο προσωπικό χαρακτήρα και τη κριτική στα τεκταινόμενα θα αντικατασταθεί από ένα καινούργιο το οποίο θα έχει την εξής διαφορά.

Λιγότερα σχόλια - περισσότερη πληροφόρηση.

Αλλά η πληροφόρηση θα είναι περισσότερο πλήρης γιατί θα προέρχεται κατευθείαν από τη πηγή.Από το σχολείο. Θα καλύπτει και τους τρεις κλάδους : Γυμνάσιο - Λύκειο και Γαλλικός τομέας. Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όλους εσάς. Έτσι οτιδήποτε έχετε που αφορά απόφοιτους και δραστηριότητες τους αρκεί να έρθει e-mail με την απαραίτητη πληροφόρηση για να δημοσιευθεί. Το έχω πει και το ξαναλέω ότι είναι χαρά μας να μαθαίνουμε τις δραστηριότητες σας μετά το σχολείο. Από εσάς όμως εξαρτάται η ενημέρωση μου σε αυτά. Αναλαμβάνουμε και τα κοινωνικά.

Η καινούργια διεύθυνση είναι

http://ergakaihmeresstolfh.blogspot.com/

Ο τίτλος πιθανόν να αλλάξει αλλά η διεύθυνση θα είναι μάλλον η ίδια.
(Και γιατί όχι ...) αν έχετε καμία ιδέα για τίτλο μου λέτε. Είναι έτοιμος αλλά χωρίς καμία καταχώρηση. Θα αρχίσει να έχει καταχωρήσεις μάλλον κατά τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε θα υπάρχει το συγκεκριμένο blog και μετά θα υπάρχει μόνο μια παραπομπή και τέρμα. Κατά τα Χριστούγεννα μάλλον θα μάθουμε που πάνε τα blog όταν πεθάνουν. Και το δικό σας blog στην εντατική το βλέπω. Τέλος πάντων. Ακόμα και ο Γιάννης βαρέθηκε να γράφει.
Στο καινούργιο blog θα γίνονται δεκτά μόνο επώνυμα σχόλια - αυτό ξεκινάει από το ότι θα είναι επίσημο και με την αιγίδα του σχολείου. Αυτά.

Χαιρετώ για σήμερα. Πω πω ζέστη!!!!! (13869)


14 Ιουνίου 2007

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Όπως ίσως καταλάβατε πήγα επιτέλους στην έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σούλη. Μη ζητάτε συνέντευξη γιατί δεν πήρα. Πιάσαμε τη κουβέντα και η ώρα πέρασε και όταν σκέφτηκα τη συνέντευξη κανείς δεν είχε όρεξη.

Ο χώρος πολύ ωραίος και φυσικά οι φωτογραφίες ήταν το κάτι άλλο. Ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούν οι φωτογραφίες να έχουν τόσα χρώματα. Όπως επίσης ήταν δύσκολο να φανταστώ, ότι σε καθημερινές εικόνες υπάρχει τέτοιο πλήθος χρωμάτων.

Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι είναι τόσο πεζή η καθημερινότητα μας που δεν βλέπουμε τι υπάρχει γύρω μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσουμε να παρατηρούμε.

Φυσικά και ζήλεψα, γιατί θυμήθηκα "τη νιότη" μου που γυρνούσα και έβλεπα το κόσμο μέσα από το σκόπευτρο της μηχανής μου. Που κατέγραφα στιγμές της καθημερινότητας με τον τρόπο που εγώ ήθελα. Για να μη μιλήσω για τον σκοτεινό θάλαμο, και τη μαγεία που αισθάνεσαι όταν "έρχεται" η φωτογραφία. Τέλος πάντων. Σε λίγο καιρό επίκεινται αλλαγές και μάλλον ο χώρος αυτός θα γίνει πιο προσωπικός και εκεί θα ανεβάζω δικές μου φωτογραφίες και φωτοσειρές. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Έμαθα και νέα πολλά για γάμους και κουμπαριές. Αυτά που φτάνουν στα αυτιά μου "μιλάνε" για πολλούς γάμους και "κουμπαριές". Αυτό που μου αρέσει σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι η "κοινότητα" του σχολείου καλά κρατεί. Τι εννοώ με αυτό. Αν και το σχολείο είναι "παναθηναϊκό", μαζεύοντας μαθητές από όλη την Αθήνα και όχι από τη γειτονιά, οι παρέες εξακολουθούν να διατηρούνται και περνάνε σε επόμενη φάση, μερικές φορές γάμου αλλά αρκετά πιο συχνά σε φάση κουμπαριάς. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι σε όλους να ζήσουν πολλά και καλά χρόνια. Μαθαίνω επίσης και για πολλά γεννητούρια ή επερχόμενα γεννητούρια. Και εδώ εύχομαι τα καλύτερα.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφόρηση για τη Κυριακή. Επισκεφτείτε το site του elefas για να πληροφορηθείτε, ή επικοινωνείστε με το σύλλογο.

Εγώ σήμερα παρέδωσα το τελευταίο δέμα γραπτών και τελείωσα με τις διαδικασίες γραπτών και διόρθωσης για φέτος. Τώρα έχει τη προετοιμασία για του χρόνου. Ήδη βγήκαν οι φωτοτυπίες που θα δοθούν στους μαθητές τη πρώτη μέρα σχολείου. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα να γίνουν. Φυσικά περιμένουμε και τα αποτελέσματα από τις φετινές εξετάσεις.

Αυτά για σήμερα. Ο καταμετρητής ενεργοποιήθηκε πάλι και φυσικά βρήκα ποιος μετράει.Εγώ. (13651)

11 Ιουνίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Εδώ που τα λέμε δεν βρέθηκε απλά κλέβουμε από άλλες υποχρεώσεις για να γράψω δυο λόγια.

Γνωρίζω καλά ότι είμαι σε εκκρεμότητα όσον αφορά τη Μαρία Σούλη. Δυστυχώς τη Παρασκευή δεν μπόρεσα να πάω και έτσι δεν μπόρεσα να έχω την συνέντευξη που σας υποσχέθηκα. Πιθανότατα τη Τετάρτη. Από την άλλη όμως δεν μου είπε κανείς τι έγινε στα εγκαίνια. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν ήταν κανείς από τους παλιούς συμμαθητές εκεί. Τουλάχιστον "οι κολλητοί-ες" θα ήταν.Περιμένω δυο λόγια για να μην αρχίσω να γράφω τα δικά μου. Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν κάποιοι απόφοιτοι με σπουδές στη φωτογραφία αλλά και επαγγελματίες. Σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα να περάσουν από εκεί για μια καλησπέρα και να που δυο "κουβέντες".

Τελευταία εβδομάδα εξετάσεων και επιτέλους τελειώνει το τρέξιμο. Σήμερα μάζεψα πάλι ένα "δεματάκι" για διόρθωση. Έχω να ασχοληθώ για σήμερα αύριο. Από την επόμενη εβδομάδα έχουμε τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα αλλά τουλάχιστον δεν θα έχω "δουλειά στο σπίτι".

Τη Κυριακή 17 Ιουνίου θα έχει αγώνες στα γήπεδα του σχολείου μεταξύ αποφοίτων - .... (;). Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει και πως. Ξέρω ότι θα κρατήσει από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ελπίζω να μάθω έγκαιρα και να σας ενημερώσω. Θα υπάρχει "και κάτι να τσιμπήσουμε" από ότι έλεγε το μέιλ. Για να μη φανταστείτε ότι θα φάτε το μεσημεριανό ήλιο "ξεροσφύρι".

Αυτά για σήμερα. Το PATHFINDER εξακολουθεί να μη δουλεύουν οι μετρητές του έτσι απλά δεν μετράμε. Αλλά "ποιος μετράει!!!".

09 Ιουνίου 2007

ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΡΓΗΣΑ!

Γίνανε αρκετά την εβδομάδα που πέρασε αλλά δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να γράψω. Είχα γυμναστικές επιδείξεις και έτσι δεν βρήκα το χρόνο.
Τη Τετάρτη και τη Παρασκευή είχα τις επιδείξεις του μικρού μου γιου. Δύο τρίωρα με ομαδικά παιγνίδια και χορούς. Έτσι πάνε οι δύο μέρες. Τη Πέμπτη είχαμε το ετήσια καταληκτική συγκέντρωση του προσωπικού της Σχολής στη ταράτσα. Σε αυτή την εκδήλωση γίνεται ένας απολογισμός της χρονιάς και ακολουθεί ένας μίνι προγραμματισμός, για την επόμενη χρονιά. Η πιο σημαντική φάση όμως είναι η αποχώρηση των συναδέλφων, είτε με μετάθεση είτε με σύνταξη. Από τον Ελληνικό τομέα, αποχωρεί με σύνταξη - γιατί έτσι θέλει και όχι λόγω ηλικίας - η Bertin Noelle. Μας υποσχέθηκε όμως μια και μένει στην Αγία Παρασκευή να περνάει συχνά να μας βλέπει.
Τη Παρασκευή στις 12.30 έγινε η αποφοίτηση της φετινής χρονιάς. Στους τελειόφοιτους επιδόθηκε το αναμνηστικό φοίτησης και ένα αναμνηστικό κόσμημα. Ήταν η πρώτη φορά που σε αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη από το σύλλογο των αποφοίτων. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση που θύμισε σε όλους τη παρουσία του συλλόγου αποφοίτων. Σημαντικότερο όμως από όλα ήταν η δήλωση του Μάκη Ζωιδάκη ότι ο σύλλογος θα είναι δίπλα στους νέους απόφοιτους στις σπουδές.



Αυτά προς το παρόν. Υπάρχουν και κάποιες άλλες εξελίξεις αλλά δεν γράφω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες.

Δεν έχουμε καταμετρητή αλλά "ποιος μετράει". Στον επόμενο γύρο λοιπόν.

04 Ιουνίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ!

Η χθεσινή συγκέντρωση στο ALBA είχε επιτέλους αρκετή ησυχία ώστε να μπορεί να μιλήσει κανείς. Αυτό και έγινε. Ωραία βραδιά με σχετικά χαμηλή μουσική και καλή παρέα. Είμασταν εκεί με τον κ. Καλλαρά και μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε μια και βρισκόμαστε πολύ πιο σπάνια από όταν συνταξιοδοτήθηκε. Εμείς τουλάχιστον περάσαμε πολύ καλά. Αλλά ήταν και η "καλή παρέα", δηλαδή όλοι εσείς.
Βέβαια σαν παραδοσιακός γκρινιάρης, που είμαι πάλι θα πω ότι πρέπει να πλησιάσετε τους καθηγητές και να τους καλέσετε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Οι καθηγητές έχουν σε μεγάλο βαθμό αλλάξει και δεν γνωρίζουν τους παλαιότερους απόφοιτους. Εκεί μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά.
Υπάρχει και άλλο σημείο όμως. Πολλοί από τους συνήθεις επισκέπτες απουσίαζαν ενώ εμφανίστηκαν πολλοί "καινούργιοι". Καλά οι καινούργιοι, οι παλιοί όμως γιατί "χάθηκαν"; Μήπως περιμένουν κάτι άλλο από το σύλλογο; Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Απλά "σκέφτομαι φωναχτά".

Πάντως από κάποιες συζητήσεις μερικά παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα για δουλειά πάνω στο σύλλογο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το Σύλλογο. Όσοι από εσάς διαβάζουν αυτό το blog και θέλουν να πουν τη γνώμη τους και τις ιδέες τους, ευχαρίστως να τις φιλοξενήσω ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ επώνυμα. Μόνο έτσι. Αν παρατηρήσατε κάποια ανώνυμα σχόλια το "έφαγε το μαύρο σκότος". Έτσι θα γίνεται πλέον.
Όπως εγώ μιλάω και ξέρετε όλοι ποιος είμαι και τι είμαι το ίδιο θα ισχύει και για σας. Απλά πράγματα.

Ο Παναγής μου έστειλε δυο φωτό από τη χθεσινή βραδιά, τον οποίο ευχαριστώ και τις οποίες δημοσιεύω.



Το φάσμα των αποφοίτων ήταν από 1992 μέχρι και κάποιους βιαστικούς του 2007.
Αυτά από τους απόφοιτους και το ALBA. Θυμίζω ότι τη Πέμπτη έχουμε εγκαίνια στην έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σούλη

Η πρόσκληση φαίνεται παρακάτω.




Δυστυχώς τη Πέμπτη ημέρα των εγκαινίων δεν θα είμαι εκεί αν και τα υποσχέθηκα. Προέκυψε μια υποχρέωση και αναγκαστικά "ρίχνω" τη Μαρία. Τη Παρασκευή όμως θα της πάρω συνέντευξη και θα προσπαθήσω να τη μεταφέρω στην επόμενη "ανάρτηση".

Στο σχολείο εξακολουθεί να είναι περίοδος εξετάσεων, άρα δεν έχουμε νέα. Θέματα, γραπτά διορθώσεις και βαθμολογίες είναι σε καθημερινή διάταξη. Άρα έχουμε ησυχία.

Αυτά προς το παρόν. Θα δούμε τι νέο θα προκύψει μέσα στη βδομάδα και τα ξαναλέμε. (13486)

01 Ιουνίου 2007

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Μπήκε ο Ιούνιος. Καλό καλοκαίρι - μια και ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνα του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι προ των πυλών λοιπόν και αρχίσαμε να ψάχνουμε τους καταλόγους για διακοπές. Κοιτάμε τις τιμές, το δρομολόγια και φυσικά την τσέπη μας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσουμε τελικά που θα περάσουμε το 15 ήμερο των διακοπών μας που -θεωρητικά πάντα - θα μας ξεκουράσει και θα μας φορτίσει τις μπαταρίες για την επόμενη χρονιά.

Από τις εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξη έχουμε σήμερα αυτή τη στιγμή που γράφω τη συναυλία των BIFIDUS στο σχολείο.

Τη Κυριακή στο ALBA έχουμε το κοκτέιλ πάρτι των αποφοίτων. Έμαθα ότι το ALBA εξακολουθεί να έχει την αυλή και το περιβάλλον για συζήτηση. Όσοι λοιπόν θέλουν μπορούν μετά τις 7 το απόγευμα να περάσουν για ένα ποτάκι.

Η έκθεση στην HELLEXPO εξακολουθεί μέχρι τη Κυριακή με το Στέφανο στο "περίπτερο Α10" και τον Δημήτρη στο "περίπτερο Α13". Αν δεν έχετε πρόσκληση η είσοδος είναι 10 €.



Τη Πέμπτη 7 Ιουνίου έχουμε την έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σούλη.

Οι τελειόφοιτοι έγραψαν χθες το τελευταίο μάθημα από τα πανελλαδικά εξεταζόμενα. Αύριο γράφουν - όσοι γράφουν - τις αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Είναι το μάθημα επιλογής που αφορά όσους πάνε για οικονομικές σπουδές. Από τη Δευτέρα, όλοι οι μαθητές θα έχουν ενδοσχολικά μαθήματα.

Είναι γεγονός ότι το θέμα των ημερών δεν μπορεί να είναι άλλο από εξετάσεις, αποτελέσματα, βαθμολογίες και άλλα σχετικά. Άρα μη περιμένετε κάτι εντυπωσιακό. Είναι γεγονός ότι οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σιγά σιγά, και η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται. Αν εν τω μεταξύ έχουμε κάτι νέο το βλέπουμε. Καλό Σαββατοκύριακο. Εγώ θα το περάσω βαθμολογώντας. Μέρος του παιγνιδιού είναι και αυτό. (13359)

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ