Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

09 Ιουνίου 2007

ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΡΓΗΣΑ!

Γίνανε αρκετά την εβδομάδα που πέρασε αλλά δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να γράψω. Είχα γυμναστικές επιδείξεις και έτσι δεν βρήκα το χρόνο.
Τη Τετάρτη και τη Παρασκευή είχα τις επιδείξεις του μικρού μου γιου. Δύο τρίωρα με ομαδικά παιγνίδια και χορούς. Έτσι πάνε οι δύο μέρες. Τη Πέμπτη είχαμε το ετήσια καταληκτική συγκέντρωση του προσωπικού της Σχολής στη ταράτσα. Σε αυτή την εκδήλωση γίνεται ένας απολογισμός της χρονιάς και ακολουθεί ένας μίνι προγραμματισμός, για την επόμενη χρονιά. Η πιο σημαντική φάση όμως είναι η αποχώρηση των συναδέλφων, είτε με μετάθεση είτε με σύνταξη. Από τον Ελληνικό τομέα, αποχωρεί με σύνταξη - γιατί έτσι θέλει και όχι λόγω ηλικίας - η Bertin Noelle. Μας υποσχέθηκε όμως μια και μένει στην Αγία Παρασκευή να περνάει συχνά να μας βλέπει.
Τη Παρασκευή στις 12.30 έγινε η αποφοίτηση της φετινής χρονιάς. Στους τελειόφοιτους επιδόθηκε το αναμνηστικό φοίτησης και ένα αναμνηστικό κόσμημα. Ήταν η πρώτη φορά που σε αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη από το σύλλογο των αποφοίτων. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση που θύμισε σε όλους τη παρουσία του συλλόγου αποφοίτων. Σημαντικότερο όμως από όλα ήταν η δήλωση του Μάκη Ζωιδάκη ότι ο σύλλογος θα είναι δίπλα στους νέους απόφοιτους στις σπουδές.



Αυτά προς το παρόν. Υπάρχουν και κάποιες άλλες εξελίξεις αλλά δεν γράφω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες.

Δεν έχουμε καταμετρητή αλλά "ποιος μετράει". Στον επόμενο γύρο λοιπόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LpN, LpN,.....T ma8aiNei knC!!......eMaC dN mC eiPaN oTi feYgei h Noel(k FckA eNnoW eMaC tC m8hTeC, tC aMecA eNdiAfeR0mEn0uc)......oXi pC 8 kLapCumE ki0laC.......eiDikA 0c0i tN eiXaMe fEt0c........kRimA pdC g tN iDiA, gT mLn eiXe(akuGeTai dLd) kap0io "TaLeD0" ws Pr0f k T eXaC........

MANALISS είπε...

"Περίεργη γραφή". Θα μπορούσες να γράψεις σε ελληνικά. Το σύστημα τα δέχεται.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ