Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

21 Ιουνίου 2007

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Όποτε έβλεπα παλιούς μαθητές άκουγα την ερώτηση "Τι κάνει το σχολείο;" Η ερώτηση αυτή άλλοτε ήταν από αμηχανία και άλλοτε από ενδιαφέρον. Τότε ήταν που μου ήρθε η ιδέα του blog.
Τέτοια εποχή λοιπόν πέρυσι άρχισα να ψάχνω να δω τι είναι blog. Έψαξα, διάβασα ρώτησα και voila γεννήθηκε το blog "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH" Ο τίτλος υπαγορεύτηκε επειδή μπορούσε να γραφτεί με λατινικούς χαρακτήρες. Αργότερα κατάλαβα ότι υποστηρίζει ελληνικά. Τέτοια ενημέρωση και γνώση.

Πέρασε καιρός από τότε. Ανέβηκαν πάνω από 180 posts, το επισκέφτηκαν πάνω από 13000 επισκέπτες (εντάξει οι ίδιοι είστε, αλλά έτσι το μετράει), μπόρεσε να φέρει κοντά απόφοιτους από όλο τον κόσμο, έδωσε αφορμές για συνευρέσεις και εκδηλώσεις.

Μου έμαθε ότι δεν έχουν όλοι καλές μνήμες από το σχολείο και ότι ο τρόπος που πρέπει να γράφω πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και με σεβασμό στους αναγνώστες του ημερολογίου. Τέλος πάντων το σίγουρο είναι ότι ο κύκλος κλείνει. Το blog νομίζω ότι πέτυχε τον στόχο του σαν ένα κοινό σημείο αναφοράς για τους απόφοιτους αλλά και σαν μια πηγή πληροφοριών σχετικά με το σχολείο. Έτσι αυτό που διαβάζετε αυτή τη στιγμή είναι από τις τελευταίες καταχωρήσεις - αν όχι η τελευταία. Ο λόγος είναι ότι "μετακομίζω". Το συγκεκριμένο διαδικτυακό ημερολόγιο με τον έντονο προσωπικό χαρακτήρα και τη κριτική στα τεκταινόμενα θα αντικατασταθεί από ένα καινούργιο το οποίο θα έχει την εξής διαφορά.

Λιγότερα σχόλια - περισσότερη πληροφόρηση.

Αλλά η πληροφόρηση θα είναι περισσότερο πλήρης γιατί θα προέρχεται κατευθείαν από τη πηγή.Από το σχολείο. Θα καλύπτει και τους τρεις κλάδους : Γυμνάσιο - Λύκειο και Γαλλικός τομέας. Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όλους εσάς. Έτσι οτιδήποτε έχετε που αφορά απόφοιτους και δραστηριότητες τους αρκεί να έρθει e-mail με την απαραίτητη πληροφόρηση για να δημοσιευθεί. Το έχω πει και το ξαναλέω ότι είναι χαρά μας να μαθαίνουμε τις δραστηριότητες σας μετά το σχολείο. Από εσάς όμως εξαρτάται η ενημέρωση μου σε αυτά. Αναλαμβάνουμε και τα κοινωνικά.

Η καινούργια διεύθυνση είναι

http://ergakaihmeresstolfh.blogspot.com/

Ο τίτλος πιθανόν να αλλάξει αλλά η διεύθυνση θα είναι μάλλον η ίδια.
(Και γιατί όχι ...) αν έχετε καμία ιδέα για τίτλο μου λέτε. Είναι έτοιμος αλλά χωρίς καμία καταχώρηση. Θα αρχίσει να έχει καταχωρήσεις μάλλον κατά τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε θα υπάρχει το συγκεκριμένο blog και μετά θα υπάρχει μόνο μια παραπομπή και τέρμα. Κατά τα Χριστούγεννα μάλλον θα μάθουμε που πάνε τα blog όταν πεθάνουν. Και το δικό σας blog στην εντατική το βλέπω. Τέλος πάντων. Ακόμα και ο Γιάννης βαρέθηκε να γράφει.
Στο καινούργιο blog θα γίνονται δεκτά μόνο επώνυμα σχόλια - αυτό ξεκινάει από το ότι θα είναι επίσημο και με την αιγίδα του σχολείου. Αυτά.

Χαιρετώ για σήμερα. Πω πω ζέστη!!!!! (13869)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ