Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

04 Ιουνίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ!

Η χθεσινή συγκέντρωση στο ALBA είχε επιτέλους αρκετή ησυχία ώστε να μπορεί να μιλήσει κανείς. Αυτό και έγινε. Ωραία βραδιά με σχετικά χαμηλή μουσική και καλή παρέα. Είμασταν εκεί με τον κ. Καλλαρά και μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε μια και βρισκόμαστε πολύ πιο σπάνια από όταν συνταξιοδοτήθηκε. Εμείς τουλάχιστον περάσαμε πολύ καλά. Αλλά ήταν και η "καλή παρέα", δηλαδή όλοι εσείς.
Βέβαια σαν παραδοσιακός γκρινιάρης, που είμαι πάλι θα πω ότι πρέπει να πλησιάσετε τους καθηγητές και να τους καλέσετε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Οι καθηγητές έχουν σε μεγάλο βαθμό αλλάξει και δεν γνωρίζουν τους παλαιότερους απόφοιτους. Εκεί μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά.
Υπάρχει και άλλο σημείο όμως. Πολλοί από τους συνήθεις επισκέπτες απουσίαζαν ενώ εμφανίστηκαν πολλοί "καινούργιοι". Καλά οι καινούργιοι, οι παλιοί όμως γιατί "χάθηκαν"; Μήπως περιμένουν κάτι άλλο από το σύλλογο; Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Απλά "σκέφτομαι φωναχτά".

Πάντως από κάποιες συζητήσεις μερικά παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα για δουλειά πάνω στο σύλλογο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το Σύλλογο. Όσοι από εσάς διαβάζουν αυτό το blog και θέλουν να πουν τη γνώμη τους και τις ιδέες τους, ευχαρίστως να τις φιλοξενήσω ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ επώνυμα. Μόνο έτσι. Αν παρατηρήσατε κάποια ανώνυμα σχόλια το "έφαγε το μαύρο σκότος". Έτσι θα γίνεται πλέον.
Όπως εγώ μιλάω και ξέρετε όλοι ποιος είμαι και τι είμαι το ίδιο θα ισχύει και για σας. Απλά πράγματα.

Ο Παναγής μου έστειλε δυο φωτό από τη χθεσινή βραδιά, τον οποίο ευχαριστώ και τις οποίες δημοσιεύω.



Το φάσμα των αποφοίτων ήταν από 1992 μέχρι και κάποιους βιαστικούς του 2007.
Αυτά από τους απόφοιτους και το ALBA. Θυμίζω ότι τη Πέμπτη έχουμε εγκαίνια στην έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σούλη

Η πρόσκληση φαίνεται παρακάτω.




Δυστυχώς τη Πέμπτη ημέρα των εγκαινίων δεν θα είμαι εκεί αν και τα υποσχέθηκα. Προέκυψε μια υποχρέωση και αναγκαστικά "ρίχνω" τη Μαρία. Τη Παρασκευή όμως θα της πάρω συνέντευξη και θα προσπαθήσω να τη μεταφέρω στην επόμενη "ανάρτηση".

Στο σχολείο εξακολουθεί να είναι περίοδος εξετάσεων, άρα δεν έχουμε νέα. Θέματα, γραπτά διορθώσεις και βαθμολογίες είναι σε καθημερινή διάταξη. Άρα έχουμε ησυχία.

Αυτά προς το παρόν. Θα δούμε τι νέο θα προκύψει μέσα στη βδομάδα και τα ξαναλέμε. (13486)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ