Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

25 Ιουνίου 2007

Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ...

...εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή. Μπας και έχει λίγη δροσιά δηλαδή γιατί αλλιώς...
32,9 βαθμοί αυτή τη στιγμή στο Καρέα. Το αεράκι είναι μόνο στο μυαλό μας. (κατά το πήραν τα μυαλά μας αέρα). Σήμερα είχα δουλειές στο κέντρο. Η αίσθηση ήταν ότι ήμουν μέσα σε ένα τεράστιο σεσουάρ και πήγαινα κόντρα στον αέρα. (μηχανάκι γαρ).
Σήμερα γράφω έτσι χωρίς λόγο.Καλή η στράτευση αλλά καμιά φορά χρειάζεται και λίγο αυτοσχεδιασμός. Το σχολείο μετράει μέρες για το καλοκαίρι. Τέσσερις για την ακρίβεια. Αυτό ισχύει για όλους εκτός από 3-4 συναδέλφους που έχουν ενασχόληση με την Τρίτη Λυκείου. Εμείς θα το κλείσουμε περίπου στις 20 Ιουλίου, όπως κάθε χρόνο δηλαδή.Μετά όμως έχει ένα μήνα Αίγιο, παρέα με τις τριανταφυλλιές μου και το κήπο. Μπανάκι, διάβασμα, λιώσιμο στον ύπνο, διάβασμα των βιβλίων που θέλω, και γενικά doing nothing. Η φετινή χρονιά μου έπεσε κάπως βαριά. Κυρίως οι πολλές ώρες στο σχολείο, με έβγαλαν από τη σειρά μου και δεν προλάβαινα ούτε τους λογαριασμούς μου να πληρώνω που λένε. Άρα μάλλον το αραλίκι με ένα καλό βιβλίο - χωρίς υπολογιστή - (ναι το έγραψα. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ), μου είναι απαραίτητο. Ακόμα και κάποιες σημειώσεις που θέλω να φτιάξω θα τις κάνω με τον παραδοσιακό τρόπο. (ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ), μετά εντάξει θα τις περάσω στον υπολογιστή, γιατί είναι πιο εύχρηστες, αλλά θέλω αποτοξίνωση.

Αλλά και από τη μεριά σας βλέπω ότι έπιασε το καλοκαιράκι. Μικρή προσέλευση στο blog, και γενικά χαμηλή κινητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάποιο σχόλιο - πρόταση - ιδέα για τη νέα μορφή του blog αλλά μάλλον βαριέστε. Αυτό επιβεβαιώνει με κάποιο τρόπο ότι μάλλον έκλεισε ο κύκλος για τα νέα του lfh. Παρόλα αυτά και μέχρι τις 20 του Ιουλίου υπάρχει χρόνος για σχόλια και ιδέες - προτάσεις.

Πάντως η δική μου άποψη είναι ότι το εγχείρημα πέτυχε. Μπόρεσε να μαζέψει καμία 600αριά απόφοιτους, βοήθησε να επανιδρυθεί ο Σύλλογος Αποφοίτων (...), έφερε κοντά αποφοίτους με το κοινοποιούνται δραστηριότητες, και γενικά νομίζω ότι δούλεψε. Μια ιδέα που μου ήρθε μόλις είναι ότι πολλοί γκρινιάζανε ότι έστελνα τις διευθύνσεις με ο EXCEL που ήταν "επικίνδυνο". Αν το αποθήκευα στο Ιντερνετ και όποιος ήθελε να του έδινα τον κωδικό πρόσβασης για να το δει; Θα μπορούσε να δουλέψει άραγε με μεγαλύτερη ασφάλεια; Οι γνώστες να ενημερώσουν τους αδαείς.

Τη Πέμπτη ως γνωστόν βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπαίνουν όλοι και που αλλά είχαμε απ 'όλα, ως συνήθως άλλωστε. Όσοι ενδιαφέρονται για το 10 % (Τιτίκα) ας επικοινωνήσουν με το σχολείο για να δουν αν υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με τις ημερομηνίες.

Τη Παρασκευή έχουμε τη τρίτη φάση της αποφοίτησης η οποία θα γίνει στο κτήμα ΑΡΙΑΔΝΗ στη Βαρυμπόμπη.

Αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα ότι η Λένια Ζαφειροπούλου έχει μια παράσταση τη Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής με τη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Επιβεβαιώστε το και όσοι πιστοί προσέλθετε. Στη προηγούμενη παρουσία της απέσπασε πολύ καλές κριτικές και ίσως θα ήταν καλό να αποκτήσετε και τη δική σας άποψη.

Για τον Κωνσταντίνο Δρακάκη τα μάθατε. Για ένα τουλάχιστον χρόνο θα Ιρλανδίζει και θα λοξοκοιτάζει κατά Ελλάδα μεριά περιμένοντας να ανοίξει η θέση και να επιστρέψει. Μόνο να προσέχει να μη γίνει overqualified και δεν "χωράει" στη Ελλάδα.

Αυτά δεν έχω τίποτα άλλο. Από το τίποτα κάτι βρέθηκε. Θέλω άποψη και ιδέες για τη μορφή του νέου blog. Αν με αφήσετε μόνο μου θα αυτοσχεδιάσω. Πάντως μπήκατε αρκετοί και το είδατε. Και ; (13967)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ