Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Ιουνίου 2007

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Μπήκε ο Ιούνιος. Καλό καλοκαίρι - μια και ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνα του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι προ των πυλών λοιπόν και αρχίσαμε να ψάχνουμε τους καταλόγους για διακοπές. Κοιτάμε τις τιμές, το δρομολόγια και φυσικά την τσέπη μας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσουμε τελικά που θα περάσουμε το 15 ήμερο των διακοπών μας που -θεωρητικά πάντα - θα μας ξεκουράσει και θα μας φορτίσει τις μπαταρίες για την επόμενη χρονιά.

Από τις εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξη έχουμε σήμερα αυτή τη στιγμή που γράφω τη συναυλία των BIFIDUS στο σχολείο.

Τη Κυριακή στο ALBA έχουμε το κοκτέιλ πάρτι των αποφοίτων. Έμαθα ότι το ALBA εξακολουθεί να έχει την αυλή και το περιβάλλον για συζήτηση. Όσοι λοιπόν θέλουν μπορούν μετά τις 7 το απόγευμα να περάσουν για ένα ποτάκι.

Η έκθεση στην HELLEXPO εξακολουθεί μέχρι τη Κυριακή με το Στέφανο στο "περίπτερο Α10" και τον Δημήτρη στο "περίπτερο Α13". Αν δεν έχετε πρόσκληση η είσοδος είναι 10 €.



Τη Πέμπτη 7 Ιουνίου έχουμε την έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Σούλη.

Οι τελειόφοιτοι έγραψαν χθες το τελευταίο μάθημα από τα πανελλαδικά εξεταζόμενα. Αύριο γράφουν - όσοι γράφουν - τις αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Είναι το μάθημα επιλογής που αφορά όσους πάνε για οικονομικές σπουδές. Από τη Δευτέρα, όλοι οι μαθητές θα έχουν ενδοσχολικά μαθήματα.

Είναι γεγονός ότι το θέμα των ημερών δεν μπορεί να είναι άλλο από εξετάσεις, αποτελέσματα, βαθμολογίες και άλλα σχετικά. Άρα μη περιμένετε κάτι εντυπωσιακό. Είναι γεγονός ότι οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σιγά σιγά, και η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται. Αν εν τω μεταξύ έχουμε κάτι νέο το βλέπουμε. Καλό Σαββατοκύριακο. Εγώ θα το περάσω βαθμολογώντας. Μέρος του παιγνιδιού είναι και αυτό. (13359)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ