Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

30 Μαρτίου 2011

Έχω μια μανία με τα αστέρια... κοινώς μια STARMANIA

STARMANIA είναι μια ροκ όπερα που δημιουργήθηκε το 1976-78 από τους Λυκ Πλαμοντόν και Μισέλ Μπερζέ. Πάνω σε αυτή την όπερα στηρίχτηκαν οι καθηγητές της Σχολής και έφτιαξαν τους Διάττοντες Αστέρες.

Έτσι κινητοποίησαν περίπου 100 μαθητές άλλους σε χορευτικό, άλλους στο τραγούδι, άλλους "στο παρασκήνιο" για να ζωγραφίσουν τα σκηνικά και άλλους στην τεχνική υποστήριξη. Όλα αυτά τα παιδιά μαζί έδωσαν μια παράσταση που απολαύσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε χθες στο σχολείο. Όσοι δεν μπόρεσαν θα δοθούν δυο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής τη Παρασκευή και το Σάββατο.Αλλά   μάλλον χάσατε, γιατί νομίζω ότι εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις. Αλλά παρόλα αυτά όσοι ενδιαφέρονται ας ρωτήσουν κατά "σχολείο μεριά" για το τι γίνεται.

Για να παρηγορηθείτε πάντως όσοι δεν θα τα καταφέρετε... ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες...

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν, με το κινητό μου, και χωρίς φλας. Βλέπετε πάντα μου την έδιναν όλοι αυτοί που με τα φλας διαταράσσουν την ροή μιας παράστασης για να πάρουν μια καλά φωτισμένη αλλά εντελώς επίπεδη φωτογραφία. Έτσι θα δείτε "κόκκο τάλληρο" και μια ανισορροπία στα χρώματα αλλά είναι "αυθεντικές" με τα φυσικά χρώματα των "τεχνικών φωτισμού".


Άλλη μια διαφορετική όψη της σχολής μας. Χθες βράδυ γίναμε θέατρο...


 Ο Γενικός Διευθυντής κ. Malleyran προλογίζει την εκδήλωση...


Ακολουθούν διάφορες σκηνές από την παράσταση.










Τη καλησπέρα μου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ