Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

31 Μαρτίου 2011

Ένα μαθητικό συγκρότημα της Σχολής μας...

Μια ομάδα μαθητών έφτιαξε ένα συγκρότημα και βγήκε στο διαδίκτυο. Φέτος πέρασαν στη δεύτερη φάση του Schoolwave. Τους ευχόμαστε να περάσουν και στην τελική φάση και να τους καμαρώσουμε...σε συναυλία live.

Δείτε πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους μέσα από ένα κείμενο που έστειλαν...


Τimes Have Changed (T.H.C.)

Στο συγκροτημα ειμαστε επτα μελη …
Πετρος Χρηστακης : φωνητικα
Μαρκος Τζιωτης : φωνητικα , μπασο
Αντωνης Χριστοδουλακης : πληκτρα
Νικος Καναρελης : κιθαρα
Γιωργος Σακελλαριου : κιθαρα
Γιωργος Καρυδης : κιθαρα
Γιωργος Ελευσινιωτης : drums

Ήταν αρχές της περσινής σχολικής χρονιάς , μέσα Οκτωβρίου , όταν μια μέρα , ενώ γνωριζόμασταν αρκετά καλά πλέον , αποφασίσαμε να "φτιάξουμε" ένα συγκρότημα . Άρχισε από μια συνάντηση σε ένα σπίτι όπου απλώς παίζαμε μουσική για εξάσκηση και φίλους, και έτσι καταλάβαμε πως μας αρέσει η ιδέα από τη μια και από την άλλη καταλάβαμε πως ταιριάζουμε και μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν συγκρότημα.

Ήμασταν τότε τα παιδιά του σχολείου (Πέτρος, Μάρκος , Νίκος , Γιώργος, Αντώνης ) και αρχικά παίζαμε όποτε βρισκόμασταν σκόρπια και για την παρέα. Οι πρόβες μας ουσιαστικά άρχισαν όταν προστέθηκε ο Mike στο σχήμα (ο πρώτος μας ντράμερ)… Τον πρώτο καιρό δουλεύαμε σε διασκευές κυρίως και σιγά σιγά αυτονομηθήκαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε σε δικά μας κομμάτια.

Το πρώτο μας ολοκληρωμένο τραγούδι ήταν το "never be the same" αφιερωμένο στον Γρηγοροπουλο . Μετά από μερικές συναυλίες στο συγκρότημα ήρθε ο Γιώργος Ελευσινιωτης (ugn) μετά την αποχώρηση του Mike . Ένα ακόμη μέλος προστέθηκε στο συγκρότημα ως βασική κιθάρα , ο Γιώργος Καρύδης . Έτσι αποκτήσαμε υπόσταση συγκροτήματος και το όνομα του συγκροτήματος καταλήξαμε ότι θα είναι "Times Have Changed" (σε συντομία T.H.C.).

Όταν πλέον σταθεροποιηθήκαμε σαν σύνθεση, επεξεργαστήκαμε τον ήχο μας και κυρίως τις εντάσεις και τον συγχρονισμό μας. Προχωρήσαμε τότε σε μια ακόμα σύνθεση στην οποία αφιερωθήκαμε πολύ καιρό που έχει τον τίτλο : "Every night on my own". Στα μέσα του Οκτωβρίου μπήκαμε στο studio . Μετά από πολύ δουλειά τελειώσαμε το demo με τα δυο μέχρι στιγμής ηχογραφημένα μας κομμάτια :

“Every night on my own”,
«Όνειρα με ημερομηνία λήξης.»

Η τελευταία φάση του συγκροτήματος μέχρι σήμερα (μετά από ακόμα μια σύνθεση) είναι η επιλογή του συγκροτήματος στις οντισιόν του Schoolwave …

Επιρροές για εμάς υπήρξαν πολλές και κυρίως διαφορετικές για το κάθε μέλος . Κύριες είναι οι Pink Floyd , AC/DC , Guns nRoses , Jimmy Hendrix , Oasis …

Προσπαθήσαμε όμως σε όλη την πορεία μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας τρόπο και ήχο …

Η διαδικτυακή μας παρουσία είναι εδώ : http://www.myspace.com/thc2010

Δείτε και δύο φωτό που μου έστειλαν....




Αυτά για σήμερα... 

Είστε για Ρόκο; Αν ναι υπομονή... έρχεται.
 
Τη καλησπέρα μου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ