Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

17 Μαρτίου 2011

Δεν άργησα....

Πόσα πια μπορούν να γίνουν σε δυο μέρες....Και όμως... Από την άλλη νομίζω ότι βρήκα τη δουλειά που θα κάνω αν αποφασίσω να αλλάξω επάγγελμα... : μεσημεράς σε μεσημεράδικο....

Λοιπόν έχουμε και λέμε... Δυο διακρίσεις στο τρίτο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας. Το τρίτος σημαίνει τελικός για συμμετοχή στην Εθνική ομάδα της Εταιρείας και συμμετοχή σε Ολυμπιάδα πλέον. Έτσι από την Γ' Γυμνασίου είχαμε τον Νίκο Μουζάκη με διάκριση (μέσα στους 24) και πολύ κοντά στη συμμετοχή στην Ολυμπιακή ομάδα, και την Αλεξάνδρα Βιώνη από την Α' Λυκείου..Μπράβο και στα δύο παιδιά και "εις ανώτερα".

Το επόμενο έχει να κάνει με την επιστροφή της επιτροπής μας από το MUN (Model United Nations) που έγινε στη Νέα Υόρκη. Ναι... τη γνωστή Νέα Υόρκη της Αμερικής. Περάσαμε απεναντι πια και ποιος μας σταματάει. Να σας πω δυο λόγια για το μοντέλο αυτό. Είναι ένα UN σε σμίκρυνση με θέματα από όλο το κόσμο που συμμετέχουν μαθητές από σχολεία πάλι από όλο το κόσμο. Έτσι εμείς στείλαμε μια ομάδα 19 μαθητών (από ελληνικό τομέα : Φαίδρα Βάκουλη, Σίντυ Δημουλά, Ραπτάκη Μελίνα, Φίλιππος Βιγγόπουλος και Αλέξανδρος Δημητριάδης). Η κ. Φαρμάκη που ήταν η εμψυχώτρια της ομάδας δυστυχώς δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Ας ακούσουμε καλύτερα τον Φίλιππο Βιγγόπουλο σε μια μίνι συνέντευξη που μας λέει πως δουλεύει το μοντέλο. Η ηχογράφηση δεν ήταν η καλύτερη και η συνέντευξη έγινε στο "πόδι" αλλά έτσι μαθαίνουμε... η επόμενη θα είναι καλύτερη. Η συνέντευξη είναι εδω.

Οφείλω να συμπληρώσω για την βραδιά Καββαδία ότι οι συνάδελφοι φιλόλογοι "πίσω" από την εκδήλωση ήταν οι κ. Αλιβέρτη, Παπαθανασίου και ο κύριος Σπηλιόπουλος. Και όπως πάντα εκδήλωση δεν γίνεται χωρίς τις κ. Κούβακα (μουσικός) και Ενγκελμαν (καλλιτεχνικών). Φυσικά τα παιδιά - όπως είπαμε - ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Λοιπόν αυτά για τώρα... Αν μάθω κάτι άλλο πάλι τα λέμε.

Τη καλησπέρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ