Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

28 Ιανουαρίου 2011

3 Μαΐου 2011 - μια ημερομηνία για να θυμάσαι.

Είναι η ημερομηνία που καθορίστηκε για την κεντρική εκδήλωση για τα 30χρονα του σχολείου.
Είναι ημέρα Τρίτη και οι εκδηλώσεις θα είναι όλη την ημέρα. Δεν έχει βγει αναλυτικό πρόγραμμα αλλά στα σχέδια υπάρχουν εκθέσεις, μαθητών, παλιών μαθητών, παρουσίαση εργασιών, ομιλίες, προβολές βίντεο, παλιές εκδηλώσεις και διάφορα άλλα. Θα έχουμε ένα χολ γεμάτο εκδηλώσεις, αλλά και έξω θα γίνουν πολλά. Στις αυλές γύρω γύρω.
Ακόμα είμαστε στη διερεύνηση δυνατοτήτων. Αλλά εσείς κρατείστε την ημερομηνία. Και κανονίστε κάποια στιγμή να σας δούμε. Εμείς κατά τα φαινόμενα "εκεί θα φάμε, εκεί θα πιούμε και μάλλον... εκεί θα κοιμηθούμε" εκείνη τη μέρα. Με άλλα λόγια θα κατασκηνώσουμε.

Η μεγάλη εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης με υψηλούς προσκεκλημένους. Ποιους δεν ξέρω αλλά ακούγονται μεγάλα ονόματα...(Αυτό λέγεται "προδιαφήμιση" για να σας κρατάω λίγο στη τσίτα.)

Στη πρώτη βδομάδα του Μαΐου θα γίνουν θεατρικές παραστάσεις, παρουσίαση ρόκ όπερας στο Μέγαρο Μουσικής, εκδηλώσεις στο σχολείο συνέχεια. Θα είναι μια βδομάδα τρέλλας, (εντός και εκτός εισαγωγικών). Και φυσικά σας θέλουμε κοντά μας... να γνωρίσετε τους καθηγητές σας που ήταν συμμαθητές σας σε κάποια άλλα σχολεία της Αθήνας, όταν εσείς είσασταν στο σχολείο.... Ναιιιιι πέρασε ο καιρός και η μέση ηλικία του Συλλόγου προσεγγίζει την ηλικία των πρώτων αποφοίτων μας. Ευτυχώς που είναι και ο Λιβανός και ανεβάζει λίγο τον μέσο όρο.... (ναι κρατάει χρόνια... αυτή η "κολόνια").

Αλλά δεν είναι μόνο εκείνη η μέρα. Θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις σχετικά με την επέτειο.

Λοιπόν μένετε συντονισμένοι και παρακολουθείτε τις εξελίξεις.

Τη καλημέρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ