Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

13 Ιανουαρίου 2011

Είμαστε περίεργοι...

Πέρασαν 30 χρόνια από τότε που το σχολείο πρωτοάνοιξε τις πόρτες του και εσείς βρεθήκατε στα θρανία του. Τα πρώτα απολυτήρια δόθηκαν το 1992. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε.
Τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια; Ε!!!!
Πόσο προχωρήσατε; Ε!!!!!
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε νέα σας... να σας δούμε, και να θυμηθούμε... τα παλιά. Νομίζω ότι με έχει πιάσει μια γεροντίστικη, κουτσομπολίστική διάθεση. Παρόλα αυτά τώρα με όλες τις καινούργιες τεχνολογίες, το φατσοβιβλίο (κν facebook), το LinkedIn, το Hi 5 και όλα τα άλλα που κυκλοφορούν, μαθαίνουμε νέα σας. Και πολύ χαιρόμαστε.

Για να καταλάβετε τι γίνεται θα σας περιγράψω μια δικιά μου εμπειρία. Το 2000 βρέθηκα στα Γιάννενα όπου σπούδασα στο Πανεπιστήμιο σε μια προσπάθεια Reunion, μετά από 20 χρόνια - λέγαμε γιατί ήταν 21 στην πραγματικότητα -. Είχα μεγάλη αγωνία τι θα "έχουν πετύχει οι άλλοι". Τα δικά μου τα ήξερα αλλά όπως συνήθως γίνεται τα είχα υποβαθμίσει σε "τίποτα". Και πήγα και βρέθηκα με ανθρώπους που είχα να δω 18-19 χρόνια και σας πληροφορώ ότι το τελευταίο που με απασχόλησε ήταν τι έκανα - τι έκαναν. Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση που ξαναβρεθήκαμε , μιλάγαμε ασταμάτητα για ...μιάμιση μέρα και πάλι δεν τελειώσαμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερο έντονο συναισθηματικά γεγονός εκτός από τον Σεπτέμβρη του 2009 που βρεθήκαμε για τα 30χρονα. Από τότε δεν χάσααμε πλέον επαφή και εκμεταλλευτήκαμε τις νέες τεχνολογίες στο έπακρο.

Ελάτε λοιπόν από το σχολείο, που ξεκινήσατε. Το που φτάσατε είναι το τελευταίο. Ελάτε να σας δούμε και να μας δείτε. Ελάτε να γελάσουμε με αυτά που "μας κάνατε" αλλά και σας κάναμε. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι οργανωμένο. Ελάτε έτσι να σας δούμε. Σας θέλουμε κοντά μας. Πείτε το και στους άλλους. Σε όλους όσους βλέπετε και επικοινωνείτε.

Θα γίνουν πολλά. Συναυλίες, εκθέσεις, παραστάσεις στο Μέγαρο μιας ροκ όπερας, κάποια αθλητικά γεγονότα. Ελάτε από εμάς να μας δώσετε ιδέες και να δούμε πως μπορείτε να γνωριστείτε μεταξύ σας.

Για σκεφτείτε το... Είμαστε πολύ περίεργοι να σας δούμε... Φέρτε και τα παιδιά σας να δούνε το σχολείο σας... Πω πω τι λέεωωωωω!!!! Αλλά τι να πω. Έχουμε ήδη μαθητές μαθητών μας και έρχονται και άλλοι... Αμέεεεε!!!

Τη καλησπέρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ