Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Ιανουαρίου 2012

Και έτσι ο Σπύρος έκλεισε το κύκλο των διδασκαλιών...


Προχθές Δευτέρα ήταν η τελευταία μέρα του Σπύρου στο σχολείο σαν καθηγητής. Ήταν η συνεδρίαση του τετραμήνου στο Λύκειο και, μια και ουσιαστικά ολοκλήρωσε το πρώτο τετράμηνο, στο σχολείο, ήρθε για να "υποστηρίξει" τη βαθμολογία του.  Ο καθηγητής, ο οποίος σας γνωρίζει όλους ανεξαιρέτως, συνταξιοδοτήθηκε και έτσι βρέθηκε σήμερα Δευτέρα σε μια μίνι τελετή αποχώρησης.

Είναι γνωστό ότι οι συνεδριάσεις τετραμήνου, πάντα αποτελούσαν για εσάς ενα μυστήριο, τι συζητάμε "εκεί μέσα τόσες ώρες". Πάντως είναι μια απορία που έχω ακούσει αρκετές φορές και εξακολουθώ να ακούω. Έτσι και προχθές τελειώσαμε περίπου στις 7.00 (τρεις ώρες γεμάτες).

Τέλος πάντων. Αποχώρησε από την ενεργό διδασκαλία, γιατί από την ενεργό δράση, ο Σπύρος είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει. Σε όλους του συνταξιούχους μια ευχή είναι νομίζω η καλύτερη..."Καλοφάγωτη" όπως λέμε και φυσικά εννοούμε τη σύνταξη.

Ακολουθούν δύο φωτογραφίες από το Αμφιθέατρο Φυσικής. Αν δεν σας θυμίζει τίποτα είναι γιατί έχει ανακαινισθεί οπότε οι προ του 2000 δεν θα δούν κάτι γνωστό. Οι άλλοι κάτι προλάβανε.

Οι φωτό :


 Στε δεύτερη φωτό ξεχωρίζουν επίσης : κ. Λιβανός, κ. Παύλου και η κ. Φαρμάκη, από τους παλαιότερους καθηγητές. Από ότι μπορείτε να δειτε, ο σύλλογος έχει ανανεωθεί σημαντικά.

Τη καλησπέρα μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ