Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

21 Ιανουαρίου 2012

Φιλανθρωπικές δραστηριότητες...πάλι

 Η Ελισάβετ Δημητρά μας στέλνει δυο μηνύματα τα οποία αξίζει να διαβάσουμε. Ίσως είναι μια ευκαιρία, να αδειάσουμε τις ντουλέπες μας με τον πιο σωστό τρόπο. Κάνοντας το μεγαλύτερο καλό.
Διαβάστε παρακάτω... και πράξτε αναλόγως.

Εάν μια κουβέρτα, ένα παλιό μπουφάν περισσεύουν, Ας  κάνουμε τον κόπο.
   Ο καιρός από το Σάββατο χειροτερεύει κι άλλο
(και μια και το λέμε...σήμερα είναι Σάββατο)
   Στο Ίδρυμα Αστέγων (Πειραιώς 35 ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας τηλ 210 5246515 )  χρειάζονται επειγόντως κουβέρτες και χειμωνιάτικα ρούχα.   Kαι η ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ που εργάζεται στο δρόμο για άστεγους,  κάνει έκκληση για τρόφιμα, νερό, χοντρά μπουφάν και κουβέρτες. Κωνσταντινουπόλεως 30, 2103410462.



Και το δεύτερο...


Αυτή είναι μία λίστα με πράγματα που χρειάζονται τα παιδάκια στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης... 

Aς μην πετάξουμε ή ας μην κρατάμε κάποια πράγματα που αλλού είναι χρήσιμα, άσε που φτηνά κάτι από όλα θα βρούμε.

  

Για να γίνει πιο εύκολο, μίλησαν με την υπηρεσία του Αναρρωτηρίου (2132059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα),  με την οποία μπορείτε να μιλήσετε και εσείς για πληροφορίες, και είπε ότι μόνο κάλτσες, ρούχα μέχρι 5 ετών, σαλιάρες  και ξυλομπογιές, τους πήγαν. Αν θέλετε, συγκεντρώστε είδη από αυτά της λίστας. Παπούτσια δεν έχουν καθόλου από όσα χρειάζονται. 
Είναι παιδιά προς υιοθεσία, μόνα και εγκαταλελειμμένα. Μας χρειάζονται. Όποιοι μπορείτε και θέλετε, να πάτε με συννενόηση κάποιο απόγευμα να παίξετε μαζί τους. 
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο, πάρτε τηλέφωνο!

Δεν επισυνάπτω τη λίστα με τα ονόματα και το τι ζητάνε. Μπορείτε εύκολα να το βρείτε το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Απλά να σας πω ότι οι ανάγκες είναι διαρκείς και η ανάγκη συμπαράστασης συνεχής. Επικοινωνείστε για περισσότερα.

Τη καλησπέρα μου....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ