Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

25 Σεπτεμβρίου 2008

Κυρ Μιχάλη καλό ταξίδι...

Δυστυχώς από χθες βράδυ η οικογένεια της Ελληνογαλλικής Σχολής μετράει μια ακόμα απώλεια. Ο Μιχάλης Σακκάς δεν είναι πια μαζί μας.
Από τους ανθρώπους που "έχτισαν" την Ελληνογαλλική Σχολή, μια και ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σχολείο μας, και ταυτόχρονα από τους αφανείς στο σχολείο μας. Γιατί μπορεί να λέμε ότι το σχολείο είναι οι μαθητές και οι καθηγητές όμως υπάρχουν και κάποιο άνθρωποι που αν και δεν έχουν ανάμειξη στην εκπαιδευτική διαδικασία η παρουσία τους στο σχολείο είναι πολύτιμη. Είναι από το τεχνικό προσωπικό, που είναι άνθρωποι που μπορεί να μη φαίνονται είναι όμως πίσω από κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα του σχολείου.
Ο κυρ Μιχάλης λοιπόν δεν θα μπορέσει να μας καλημερίσει πια ή να μας βγάλει φωτοτυπίες. Δεν θα μας βοηθήσει στο κουβάλημα στις καρέκλες ή στο να στήσουμε τα μικρόφωνα για την επόμενη εκδήλωση. Είναι σίγουρο ότι στη νέα γειτονιά που θα πάει όλο και κάποιος θα χρειαστεί τη βοήθεια του και θα του τη προσφέρει έτσι απλά. Όσο για εμάς εδώ κάτω. Θα μας λείψει.
Καλό ταξίδι Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ