Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

13 Σεπτεμβρίου 2008

Σήμερα γα...σημερα γάμοι γίνονται.,..

Που λέει και το δημοτικό τραγούδι που ακούγεται σε κάθε - μα σε κάθε - γάμο. Έτσι σήμερα ο Θοδωρής, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Δημήτρης παντρεύονται. Όχι μεταξύ τους, τουλάχιστον όχι όλοι... Και πιάσανε και τα νησιά... Πόρο, Σίφνο, ... (το ξέχασα... άτιμε Γερμανέ... (ξεχνάω το όνομά σου ) με κατατρέχεις). Και από ότι έχω καταλάβει στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις κουμπάροι είναι παλιοί συμμαθητές από το σχολείο. Άρα οι δεσμοί (και οι θεσμοί ) καλά κρατούν. Έτσι αν το Σαββατοκύριακο βρεθείτε κατά κει μεριά και μερικοί σας κοιτάνε περίεργα μη παραξενευτείτε... Ψάξτε το μπορεί να είναι παλιοί συμμαθητές. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ να περάσουν με τα ταίρια τους πολλά και καλά χρόνια.
(Η αναφορά γίνεται επειδή σε κάποια φάση είχατε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μαθαίνετε και τα κοινωνικά... των συμμαθητών σας - ψιλοκουτσομπολίστικο το ακούω αλλά δεν πειράζει. Με μέτρο.)
Στο σχολείο ό χορός καλά κρατεί. Χθες δόθηκε το τελικό πρόγραμμα με μικροαλλαγές που θα μείνει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που αλλάζει το τετράμηνο. Δεν άκουσα ακόμα κριτική αλλά είμαι βέβαιος ότι θα ακούσω. Εννοείται ότι οι μπουλντόζες εξακολουθούν να είναι έξω από το σχολείο. (πότε είπαμε ότι θα τέλειωνε το έργο ... 25/8 χαχαχα Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις; :) ) Χθες είχαμε δημιουργήσει και χαλαρωτικό περιβάλλον, με γάργαρο νερό να κυλάει και το κελάρυσμα του να δημιουργεί ένα πολύ χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Είχανε σπάσει κάποιους αγωγούς φυσικά και το νερό - ναι ντε από αυτό που δεν έχουμε και θα ακριβύνει για να μάθουμε να κάνουμε οικονομία... από αυτό - έτρεχε όλο το πρωί...στο δρόμο.Όταν έφυγα στις 2.30 ο ένας δρόμος ήταν ποτάμι. (καλό ε!!)
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οι πρώτες μέρες από τις 25 / 8 που δεν έχω πρόγραμμα να κοιτάξω. Και πολύ μου αρέσει...
Σιγά σιγά στρώνουμε και ηρεμούμε οπότε θα δοθεί η ευκαιρία να να έχουμε και άλλες εκδηλώσεις άρα νέα για να σας μεταφέρω. Εννοείτε ότι ό,τι μου στείλετε θα το ανεβάσω... (Μη ξεχνάτε τη Σοφία - προηγούμενη καταχώρηση) Τα λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ