Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

15 Σεπτεμβρίου 2008

Φτάσαμε στη τρίτη εβδομάδα...

Καλή εβδομάδα. Φτάσαμε στη τρίτη εβδομάδα. Με καινούργιο πρόγραμμα, νομίζω το τελικό για περίπου 3 μήνες. Σήμερα πρώτη μέρα εφαρμογής είχαμε κάποια μικροπροβλήματα όσον αφορά το που θα έπρεπε να ήταν οι μαθητές. Πηγαίνανε στις αίθουσες που ήταν τη προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που δεν ίσχυε πάντα. Τέλος πάντων θα στρώσει.
Εννοείται ότι οι μπουλντόζες είναι ακόμα έξω από το σχολείο. Και τα σκαψίματα και τα μπάζα (25 Αυγούστου είπαμε έτσι; Δεν διευκρινίσαμε το χρόνο αλλά για την ημερομηνία είμαστε σίγουροι.) Εμείς για να παρκάρουμε, χρησιμοποιούμε την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Βέβαια από μια μεριά είναι καλό, μια και κάνουμε και τη πρωινή μας γυμναστική με περίπατο. Βέβαια ο καιρός ακόμα δεν ευνοεί, αλλά τέλος πάντων, καλό είναι. Και η αποχώρηση ακόμα δεν έχει στρώσει. Πολλοί γονείς επιμένουν να παίρνουν τα παιδιά τους από τη μπροστινή είσοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός με τα πούλμαν που περιμένουν τους μαθητές.
Πάντως εμείς έχουμε ήδη δέκα μέρες σχολείο με πλήρες πρόγραμμα, ενώ άλλα σχολεία σκέφτονται πως θα ξεκινήσουν και πως θα βγάλουν το πρόγραμμα. Αυτό πάντα ήταν μια διαφορά τους σχολείου μας.
Προς το παρόν δεν έχουμε άλλα νέα. Τη καλησπέρα μου σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ