Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

04 Σεπτεμβρίου 2008

Μπήκα και σε τάξη..

Από εχθές το σχολείο γέμισε. Φυσικά και δεν τελειώσανε με το φυσικό αέριο. Φυσικά και δεν έχουν που να παρκάρουν γονείς και πούλμαν. Και φυσικά γίνεται ο κακός χαμός κάθε πρωί. Που θα πάει όμως θα στρώσει.
Χθες είχαμε τον Αγιασμό. Έγινε στο EPIDΑUR (είναι το μικρό θεατράκι δίπλα στα γραφεία. Που να χωρέσουν όλα τα παιδιά εκεί. Τέλος πάντων χωρέσανε αρκετά. Και όπως γίνεται συνήθως πέρασαν οι περυσινοί απόφοιτοι αλλά και αρκετοί προπέρσινοι (!). Είναι από τις καλές φάσεις γιατί αντιμετωπίζουν το σχολείο κάπως διαφορετικά. Πιο άνετα, πιο χαλαρά, πιο ευχάριστα. Είναι από τις καλές στιγμές στο σχολείο.
Σήμερα αρκετοί θυμήθηκαν το σχολείο και πέρασαν να δουν τι γίνεται. Βλέπω αυξημενη κίνηση στο blog. Πολύ μου άρεσε και για αυτό μπήκα να σας πω μια καλησπέρα. Αυτό το καιρό ακόμα παιδευόμαστε με το πρόγραμμα. Δεν λέει το άτιμο να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Όλο και κάτι στραβό γί΄νεται και ξαναρχίζουμε από την αρχή. Να έλεγα ότι είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη... Μπα δεν θα το έλεγα. Που θα πάει όμως θα τελειώσει και αυτό. Κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι όλοι τελικά.
Αυτά τα ολίγα λοιπόν. Τη καλησπέρα μου σε όλους και πειτε το και στου άλλους. Επίσης φέρτε νέα να μοιραστούμε με τους συμμαθητές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ