Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

09 Μαρτίου 2007

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Πολλά θα γίνουν την εβδομάδα που έρχεται και όχι μόνο. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι η εβδομάδα τύπου. Αυτό σημαίνει μια σειρά εκδηλώσεων σχετικών με τον τύπο και τα ΜΜΕ. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα έχουμε 10 -12 κ. Θανάση Λάλα και τις συνεντεύξεις του. Τη Τρίτη 12 - 2 συνεχίζουμε με κ. Θανάση Λάλα όπου τώρα θα σχολιαστούν οι συνεντεύξεις που έχει πάρει. Τη Τετάρτη 10 -12 έχουμε κ. Πρετεντέρη και κ. Καψή ενώ 12-2 έχουμε κ. Φυντανίδη. Τη Πέμπτη 15 Μαρτίου έχουμε την παιδαγωγική έξοδο όλου του σχολείου εκτός της Γ' λυκείου (φεύγει 27/3 πενθήμερη). Τα τμήματα της Α' λυκείου θα πάνε το ένα στο Καραβάνι Αλληλεγγύης και το άλλο στην Εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Η Β΄Λυκείου θα πάει στο Έθνος, στην ΕΡΤ και το ΜEGA. (εβδομάδα τύπου γαρ)

Τη Δευτέρα 19/3 έχουμε από το υπουργείο Παιδείας ενημέρωση για τις Μολυσματικές ασθένειες και το AIDS. Η διάρκεια είναι 2Χ2 ώρες και θα γίνει στο αμφιθέατρο Φυσικής.

Τη Τρίτη 20/3 έχουμε 9-11 και 11-13 παρουσίαση των προβλημάτων από τη χρήση κινητών τηλεφωνων από τον κ. Φωτόπουλο για τη Β΄ Λυκείου και Α΄ Λυκείου αντίστοιχα. Η εκδήλωση θα γίνει επίσης στο αμφιθέατρο Φυσικής. Η εκδήλωση θα επαναληφθεί στις 27/3 για το γυμνάσιο.

Επίσης τη Τρίτη 20/3 έχουμε τον διαγωνισμό για τη Βουλή των εφήβων. Από το δοκίμιο που θα γράψουν τα παιδιά θα επιλεγούν αυτοί που θα αποτελέσουν την νέα βουλή των εφήβων.

Τη Πέμπτη 22/3 θα γίνει ο εκκλησιασμός των μαθητών του Λυκείου.

Τη Δευτέρα 26/3 η μισή περίπου από την Α' λυκείου ξεκινάει το ταξίδι της για τη Σκωτία.

Τη Τρίτη 27/3 η Γ' Λυκείου ξεκινάει την ¨πενθήμερη" εκδρομή της μέχρι τις 30/3.

Α! Ναι στις 30/3 κλείνουμε για Πάσχα.

Μόνο αυτά είναι τα μελλούμενα.

Σήμερα πέρασαν από το σχολείο η Βάσω Παπαοικονόμου μαζί με την Αννυ Αγγελετοπούλου σαν εκπρόσωποι του συλλόγου των αποφοίτων. Συζήτησαν με τους τελειόφοιτους για το σύλλογο. Η συζήτηση έγινε στο αμφιθέατρο Φυσικής.

Αυτά για σήμερα.

Δεν πήρα απαντήσεις για το ερώτημα σχετικά με τον ΣΕΠ. Έτσι μέσα στο ΣΚ θα στείλω με ομαδική αποστολή το γράμμα. Απαντήστε απλά ένα ναι ή οχι, για το αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ή όχι, για να γίνει μια πρώτη επιλογή και εκδήλωση ενδιαφέροντος. (10362)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ