Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Δεκεμβρίου 2011

Αποχωρήσεις για συνταξιοδότηση...

Ήρθε η ώρα εκείνη που από μια ηλικία και μετά προσμένουν οι εργαζόμενοι. Ο Σπύρος ο Μωραΐτης, ο χημικός που σας έμαθε τις πρώτες χημικές αντιδράσεις σε όλους σας... κυριολεκτικά, βγαίνει στη σύνταξη. Έτσι φέτος ο Άη Βασίλης θα του φέρει ανάμεσα στα άλλα και μια σύνταξη. Αποφάσισε λοιπόν να κάτσει να ασχοληθεί με το κήπο του, το κρασάκι του που με τόση επιτυχία φτιάχνει όλα αυτα τα χρόνια (και εμείς δοκιμάζουμε το καινούργιο γιοματάρι κάθε χρονιά και του λέμε τη γνώμη μας).
Σίγουρα το γραφείο των καθηγητών θα αλλάξει ήχο, και η χαρακτηριστική του φωνή και τα αποφθέγματα από το Cosmopolitan (!!!) θα μας λείψουν. Όμως θα μας λείψει και ένας χημικός.
Και ερχόμαστε στο δια ταύτα. Το μυαλό μου πια δεν με βοηθάει να θυμηθώ ποιους χημικούς έχουμε...Θυμάμαι το Κώστα τη Ράνια και τη Ρεγγίνα (αυτές είναι "μικρές").
Λοιπόν κυρίες και κύριοι υπάρχει μια θέση εκπαιδευτικού στο σχολείο... Δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις αλλά σίγουρα θα μας χαροποιούσε κάποιο από τα "δικά μας παιδιά" αν ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση, να περάσει και να μας το πει. Με το καλύτερο βιογραφικό του ανά χείρας, το φρεσκαρισμένα γαλλικά του και την καλύτερη του διάθεση. Εμείς εκεί θα είμαστε - αν μας το πει και πιο πρίν, σίγουρα - να τον προϋπαντήσουμε και να τα πούμε. Δεν είναι πολλές οι ώρες αλλά σίγουρα είναι ένα ξεκίνημα... και το νέο Λύκειο εξελίσσεται. Θα δει τους υποψήφιους ο κ. Proviseur και θα αποφασίσει. Μόνο παρακαλώ σύντομα...χθες ας πούμε θα ήταν καλά. Το 2012 θα μας βρει με νέο χημικό.

Αυτά είναι που σας λέω... άντε να δω πότε θα "ξυπνήσετε" να κάνετε σύλλογο. Περνάω στην επίθεση και στη γκρίνια τώρα...Τέλος πάντων. Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση, θα προχωρήσουμε με ό,τι έχουμε ...  και έχουμε αρκετά βιογραφικά...

Λοιπόν ανακαλύψτε την χαρά της επικοινωνίας και της ενημέρωσης. Το νέο αφορά τους απόφοιτους... και όχι τους πέριξ τους...αν και φυσικά δεχόμαστε βιογραφικά.

Τη καλησπέρα μου σε όλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ