Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

28 Ιουνίου 2008

Έγινε η αποφοίτηση

Σε ένα πολύ γνώριμο χώρο, ο οποίος είχε γίνει αγνώριστος πραγματοποιήθηκε και φέτος η αποφοίτηση της "σειράς 2008". Ο χώρος ήταν ο στίβος για το τρέξιμο δίπλα στο γήπεδο του handball. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα μια και -ως συνήθως - πήγα μα τα γκαρσόνια. (Τι άγχος και αυτό να μην αργήσω...)


Μαζεύτηκε ο κόσμος και άρχισε η εκδήλωση. Ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση όλων των αποφοίτων πάνω στο πλατό που είχε φτιαχτεί για την επίδοση των αποφοιτηρίων. Και φυσικά όλοι οι γονείς έβγαζαν φωτογραφίες. Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.








Για τα υπόλοιπα τώρα.
Εχουμε και λέμε.
Το σχολείο κλείνει για καλοκαίρι.
Από το Σεπτέμβρη σας υπόσχομαι ότι αυτό το blog θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για τη καθημερινότητα του σχολείου - έστω και δυο γραμμές - έτσι για να κρατάμε επαφή.
Να σας θυμίσω ότι εξακολουθώ να μαζεύω τα "επισκεπτήρια" σας για το μητρώο. Έχω περίπου 80 προς το παρόν. Για ένα εικοσαήμερο ακόμα θα μαζεύω. Εσείς που το ξέρετε ενημερώστε τους υπόλοιπους συμμαθητές σας να στείλουν και αυτοί - αν πιστεύετε ότι αξίζει το κόπο. Κλείνουμε 20 Ιουλίου.
Αυτά τα ολίγα. Καλημέρα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ