Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

01 Ιουνίου 2008

Δυο πράγματα θέλω να κάνω ακόμα...

Σε λίγες μέρες βγαίνει πάλι μια σειρά αποφοίτων. Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να περάσει να μαζέψει ηλεκτρονικές διευθύνσεις και ονόματα. Σήμερα πήρα ένα τηλέφωνο από ένα περυσινό απόφοιτο που με ρωτούσε τι γίνεται με το σύλλογο αποφοίτων, γιατί από πέρυσι που έφυγε και είχαν περάσει να τους ενημερώσουν δεν είχε κανένα νέο. Προ ημερών πέρασε παλιά απόφοιτος να καταθέσει βιογραφικό και αίτηση για δουλειά στο σχολείο. Πριν δέκα μέρες σε ένα πάρτι παιδιών του 2000 όλα ρωτούσαν και ψάχνονταν για το σύλλογο... (ναι τα χώνω αυτή τη στιγμή...) και μια και είμαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν δουλειά να ασχοληθούν, γιατί όλοι οι άλλοι πήζουν κάνω μια τελευταία εμφάνιση με δύο άξονες.
Ο πρώτος είναι το μητρώο.
Ξεκινάω από εδώ, προχωράω σε προσωπικά e-mail (όσα έχω), και συνεχίζω σε facebook όπου έχω περίπου 240 απόφοιτους που με τιμήσαν με τη φιλία τους. Πολλοί από αυτούς έχουν πολλούς απόφοιτους στους φίλους τους, άρα περιμένω να το προωθήσουν σε αυτούς και να τους ζητήσουν να ανταποκριθούν και να στείλουν τα στοιχεία τους. Επίσης σε κάποιους που έχετε μόνο τηλέφωνο, είναι μια ευκαιρία να τους πείτε μια καλησπέρα (και να τους ενημερώσετε). Τι θέλω : ένα σημείωμα με 3 γραμμές.
(Παράδειγμα :
Μανώλης Αλισαβάκης (79)
Χημικός - Εκπαίδευση
manaliss@gmail.com )

Ορίστε σας είπα και πότε αποφοίτησα.
Μόνο αυτό. Ένα λεπτό δουλειά από το καθένα. Τίποτα άλλο. Εγώ θα φτιάξω ένα excel και από εκεί και μετά όποιος το θέλει του το στέλνω. (Πολλοί από εσάς ασχολούνται με υπολογιστές και σαφώς γνωρίζουν περισσότερα. Αν υπάρχει κάτι εύκολο που να λειτουργεί, να μου το πείτε. Για παράδειγμα σκέφτηκα να το ανεβάσω στο google και να σας δίνω το password, να το κατεβάζετε.)

Ημερομηνία λήξης 20 Ιουλίου που θα φύγω διακοπές και θα το μαζέψω εκεί.

Το Δεύτερο είναι μια ταινία. Η περίφημη ταινία για τα 25χρονα του σχολείου, που μάζευα φωτογραφίες και υλικό. Εδώ πρέπει να πω ότι οι παλιοί απόφοιτοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν περισσότερο. Πάντως έχει υλικό αρκετό.Δεν θέλω να περάσει σε διάρκεια τις 2ώρες. Το υλικό είναι για 50 ώρες και έτσι θέλει ξεδιάλεγμα. Όμως πρέπει να μικρύνει. Μόλις τελειώσει θα σας καλέσω στο σχολείο, να γνωριστείτε και να το δείτε. Ήθελα να γίνει στο τέλος του Ιούνη αλλά δεν με παίρνει. Έτσι εκτίθεμαι αυτή τη στιγμή, για να πιεστώ να το φτιάξω αλλά το βλέπω για παραμονές Χριστουγέννων (μήπως μπορέσουμε να μαζέψουμε και τους "ξενιτεμένους"). Όπως και να έχει θα ανέβει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε rapidshare και όσοι θέλουν θα τους στέλνω τα links για να τα κατεβάσουν. (Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην εκδήλωση). Θα ήθελα επίσης από το καθένα σας να σκεφτεί σε επίπεδο χορηγίας, τι μπορεί να κάνει για αυτή την εκδήλωση.
Αυτά τα ολίγα. Μπαίνετε καμιά εκατοστή την εβδομάδα. Πείτε το και στους άλλους, ενημερώστε όσους μπορείτε.
Τη καλησπέρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ