Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

13 Ιουλίου 2008

Λίγοι αλλά σταθεροί.

Σε 15 μέρες φεύγω διακοπές όπως σας έχω ήδη πει. Μέχρι στιγμής έχουν έρθει απαντήσεις μόνο από 80 από εσάς. Βέβαια έχουμε και εκείνα τα έντυπα που είχα στείλει πριν 3χρόνια. Αλλά νομίζω ότι για πολλούς από εσάς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Πιθανόν να τα ενσωματώσω και αυτά με επιφύλαξη.
Αν κρίνω από τις 8 απαντήσεις μέχρι στιγμής αυτό που ζητάτε περισσότερο είναι να βρίσκεστε. Αλλά πρέπει πρώτα να γνωριστείτε. Δηλαδή άτομα της ίδιας χρονιάς εντάξει γνωρίζονται από εκεί και μετά το χάος.
Προχθές έγινε μια μάζωξη από τον Νικόλα Προβατά στην ALBA στην Αγία Παρασκευή (Παρασκευή βράδυ). Είχαν δηλώσει καμία εικοσαριά ότι θα παρουσιάζονταν. Εγώ δυστυχώς δεν πήγα (θα με κυνηγάει ο Νϊκος - δεν αξιώθηκα καν να του το γράψω) γιατί είχα βγάλει τη Πέμπτη ένα φρονιμίτη και η κατάσταση μου κάθε άλλο παρά για ποτάκι ήμουνα. Βλέπετε ακόμα προσπαθώ να "φρονιμέψω".
Όσοι δεν έχουν στείλει το mail και το επάγγελμα - και θέλουν - ας τα στείλουν. Από εκεί και μετά κλείνουμε και τα ξαναλέμε το Σεπτέμβρη. Όχι ακόμα θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ