Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

23 Ιουλίου 2006

ΞΕΧΑΣΑ

To CD που συνοδεύει το πρόγραμμα είναι δουλειά στην οποία συμμετέχει η Κατερίνα Παπαχρήστου (2000 - αν θυμάμαι καλά) που παίζει μπάσσο στο συγκρότημα Interstellar Overdrive. Ω!!! τι μικρός κόσμος τελικά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Πάλι θα γραψω. Από το Αίγιο αυτή τη φορά. Για να σας πω ότι ο Στέφανος Ρόκος εκθέτει στη Σίφνο τα έργα του από 1 έως 15 Αυγούστου στη "Γιομιστή Κεφαλή" (22840 - 32226 ώρες 5 μμ - 1 πμ). Μάλλον ο Στέφανος εφαρμόζει το "τερπνόν μετά του οφελίμου". Αν ψαρέψω κάτι άλλο θα τα ξαναπούμε. Μάλλον όχι καθημερινά, αλλά θα τα λέμε.

20 Ιουλίου 2006

ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ

Μη με απασχολείτε τώρα. Ισα που προλαβαίνω, να μαζέψω τα πράγματα, και να φορτώσω το αυτοκίνητο. Περί τις 20 Αυγούστου τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε, να ψάξετε για βίντεο και φωτό και οπως λέω σε κάθε e-mail "Να πατάτε γερά στο έδαφος και να στοχεύετε τα άστρα." (Σε ελεύθερη μετάφραση)
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους.

19 Ιουλίου 2006

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στρατιωτική ορολογία για το μέτρημα των ημερών. Μεθαύριο είμαι φευγάτος. Δηλαδή γενικά φευγάτος είμαι αλλά τέλος πάντων.
Σήμερα κατατέθηκαν τα μηχανογραφικά. Όλα πήγαν καλά. Είχαμε και μια απροσδόκητη επίσκεψη από την Μαρία Αθηναίου (2000) που αποφάσισε να πάρει δεύτερο πτυχίο και κατάθεσε ξανά μηχανογραφικό.
Αύριο είναι 20 Ιουλίου δηλαδή του Προφήτη Ηλία. Μην ξεχνάτε λοιπόν τους Ηλίες και τις Ηλιάννες. Έχουμε αρκετούς και αρκετές. Από Ηλίες έχουμε τους :Αντωνίου, Γιαννόπουλο, Δημητρά, Ζωιδάκη, Κωστακόπουλο και όσους ξέχασα.Από Ηλιάνες, έχουμε τις Πλαμαντούρα, Συμεώνογλου, Φούλια, Πεσσάρη και όσες ξέχασα.
Από μεθαύριο θα έχουμε αδράνεια στο blog αλλά και στην επικοινωνία. Μπορείτε αν θέλετε να φτιάξετε το προφίλ σας ώστε όταν γράφετε να μπορεί να δει κάποιος το προφίλ σας όταν γράψετε κάποιο σχόλιο.
Για ένα μήνα μπορείτε να ψάξετε να βρείτε τα βίντεο που σας ζήτησα. Ρωτείστε τους γονείς σας για να βρείτε τις παλιές ταινίες. Τον καιρό εκείνο ήταν λίγοι αυτοί που φορτώνονταν μια βιντεοκάμερα για να ¨καλύψουν" μια σχολική εκδήλωση. Τότε και οι βιντεοκάμερες ήταν μεγάλες και σπάνιες. Έτσι το πιθανότερο είναι να βρείτε φωτό. Και αυτές είναι ευπρόσδεκτες. Ιδανικά αν τα πάρω σε ψηφιακή μορφή θα ήμουν ευτυχής. Αλλά μπορώ και εγώ να σκανάρω φωτό. Λοιπόν ψαχουλέψτε τα κουτιά με τις παλιές φωτό και βρείτε ό,τι υπάρχει. Περιμένω.
Μέχρι τότε να περνάτε καλά.

18 Ιουλίου 2006

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Σήμερα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο. Η μέρα πέρασε ήσυχα έτσι δεν προέκυψε κάτι νέο. Μη ξεχνάτε τα βίντεο και τις φωτό. Για 2 ακόμα ημέρες θα γράφω. Μετά από αυτό και μέχρι τις 20 Αυγούστου σταματάμε.Αύριο πάλι.

17 Ιουλίου 2006

ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υπάρχει μια ωραία ιδέα. Οπως όλες οι ωραίες ιδέες έτσι και αυτή για να γίνει θέλει καί πολλή δουλειά αλλά και συλλογική προσπάθεια.
Το σχολείο κλείνει φέτος τα 25 χρόνια. Θα ήταν καλό λοιπόν να φτιάξουμε μια ταινία με τις εκδηλώσεις του σχολείου μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια. Για να γίνει αυτό θέλει πολύ υλικό. Αλλά κυρίως θέλει βίντεο.
Άρα όποιοι από τους μπαμπάδες ή τις μαμάδες κυκλοφορούσαν με βιντεοκάμερα για να καταγράψουν τα παιδάκια τους, δηλαδή εσάς, στις εκδηλώσεις του σχολείου θα έχουν βιντεοκασσέτες. Θα χρειαστεί να τις αντιγράψουμε. Το ίδιο ισχύει και για φωτογραφίες από εκδηλώσεις του σχολείου. Θέλουμε εκδηλώσεις από το δημοτικό, και σε όλες τις φάσεις. Χρειάζεται πολύ πράγμα για να βγει κάτι καλό και αντιπροσωπευτικό όλων των ετών.
Ψάξτε, ρωτείστε ανοίξτε κουτιά και ξεσκονίστε τις βιντεοκασσέτες του μπαμπά ή της μαμάς. Βάλτε αυτοκολητάκια με όνομα και έτος αποφοίτησης και ειδοποιείστε με.
Νομίζω ότι έφτασε η ώρα το σχολείο να αποκτήσει μια ταινία ντοκουμέντο της πορείας του μέσα στο χρόνο.

16 Ιουλίου 2006

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ-Κ

Το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς κάτι εντυπωσιακό. Της Αγίας Μαρίνας αύριο, μη ξεχνάτε τις Μαρίνες, και είχαμε αρκετές στο σχολείο κατά καιρούς, και φυσικά τους Μαρίνους.
Τα νέα μειώνονται όσο πλησιάζουμε προς τις διακοπές. Αύριο πάλι.

15 Ιουλίου 2006

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙ;

Η Ελένη Καρούλα (2005) βρήκε κάποια νεογέννητα γατάκια (ακόμα έχουν κλειστά μάτια)
Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας γράψει στο bobia_1886@hotmail.com λέγοντας ότι είναι από την Ελένη και να συνεννοηθεί για το πως μπορεί να πάρει και να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Καλά είστε σοβαροί. Τι ψάχνετε να βρείτε Σαββατιάτικα εδώ πέρα. Δεν έχουμε νέα. Προλαβαίνετε να πάτε να ρίξετε καμιά βουτιά στις κοντινές παραλίες γιατί μάλλον θα έχουμε πολλή ζέστη. Εγώ συγγνώμη δεν θα έρθω γιατί έχω να κρεμάσω κάτι κουρτίνες. (Καλά περνάμε έτσι;)
Ξαφνικα αισθάνομαι σαν δελτίο ειδήσεων που δεν έχει ειδήσεις και δείχνει (=γράφει) ό,τι άσχετο βρει.
Καλημέρα.

14 Ιουλίου 2006

14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Εθνική γιορτή για τη Γαλλία. Η επέτειος γιορτάστηκε χθες στο νέο Μουσείο Μπενάκη. Σήμερα το σχολείο είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλειστό. Όλες τις άλλες εργάσιμες 9 με 1 είναι ανοικτό το τηλεφωνείο και από εκεί και μετά βρίσκουμε άκρη. Σήμερα όμως όχι.
Τη Τετάρτη 19 Ιουλίου, το σχολείο μας καταθέτει μηχανογραφικά. Η κατάθεση γίνεται με ραντεβού πια σε συγκεκριμένο σχολείο. Αν κάποιος απόφοιτος ενδιαφέρεται για κατάθεση μηχανογραφικού και του λείπει κάποιο έντυπο ας με ρωτήσει για να δουμε τι γίνεται. Αυτά για τώρα. Η μέρα όμως τώρα αρχίζει.

13 Ιουλίου 2006

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Απλά μετράμε τις μέρες μέχρι την αναχώρηση.Ο καιρός φτιάχνει, το blog δείχνει να γίνεται ευρύτερα γνωστό. Να υποθέσω ότι "περνάτε" και ρίχνετε καμία ματιά. Ελπίζω να μην είναι "η μοναξιά μου" που με κάνεινα ελπίζω. Τέλος πάντων.
Δεν έχω άλλα να πω για σήμερα. Αύριο πάλι.

12 Ιουλίου 2006

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Νομίζω ότι το blog άρεσε σαν ιδέα. Σίγουρα πολυ θα μπήκαν εστω και να το δουν μόνο. Αλλωστε αυτός είναι ο στόχος. Για τα νέα που ζήτησα ανέφερα τα κοινωνικά, γιατί έτυχε αυτές τις ημέρες να ακουσω για γάμους και βαπτίσεις και για κανένα άλλο λόγο. Για να κρατήσουμε όμως ένα γενικό τυπο καλό θα ήταν ό,τι νέο ανεβαίνει να έχει κάποια σχέση με το σχολείο, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα κεντρικό θέμα.
Αυτό σημαίνει κάποια εκδήλωση που συμμετέχει κάποιος απόφοιτος, μια βράβευση ας πούμε (Ασπασία Κουζούπη - Βίλλυ Ατταρτ - ...), ένα χορευτικό (Βάσω πολυμένη - Αίμων Γαροφάλλου - ...), ένα θέατρο (Λιοκουκουδάκη Ειρήνη, ...) κλπ κλπ. Φοβάμαι μην απλώσει πάρα πολύ και χάσει το ενδιαφέρον του. Σκοπό έχει να βλέπετε τι κάνετε. Σαφώς και αν μπει θέμα δικό σας θα το συζητήσετε όπως γράφει η Τώνια στα σχόλια της.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Αυτό που εγώ έχω βάλει σαν στόχο είναι να ανοίγετε τον υπολογιστή και ανάμεσα σε όσα κάνετε, να ρίχνετε μια ματιά για το τι γίνεται στο σχολείο. Τότε έχω πετύχει. Αν ανοίγετε και βλέπετε ένα χάος από άσχετα πράγματα φοβάμαι ότι πολύ σύντομα δεν θα περνάτε να δείτε τι γίνεται.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά εγώ αυτά είχα στο μυαλό μου όταν αποφάσισα να το φτιάξω.
Επίσης τα σχόλια σας να τα στέλνετε μια φορά, για να μην υποχρεώνομαι να σβήνω και να μη παραφορτώνεται το ημερολόγιο.

11 Ιουλίου 2006

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Τι να κάνουμε. Σχολείο δεν έχει, νέα δεν έχει έτσι αποφάσισα να κοινοποιήσω σε όλους σας το blog. Δεν θέλω σχόλια, τι να σχολιάσετε άλλωστε, αλλά θέλω δυο πράγματα.
Πρώτον : Αν κάποιος δεν μπορεί να το διαβάσει να μου το πει μήπως τελικά το γυρίσω σε greeklish.
Δεύτερον : Θέλω συνεργάτες. Ό,τι έχετε από εκδηλώσεις, ιδέες, από οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε, να μου τις στέλνετε για να κοινοποιούνται. Ό,τι υπάρχει από κοινωνικά, γάμοι, βαπτίσεις, γεννητούρια και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε ότι έχει ενδιαφέρον στείλτε το και εγώ θα το ανεβάζω, δηλώνοντας πάντοτε και τη πηγή. Άρα προσεκτικά και υπεύθυνα οι ειδήσεις.
Φτιάξτε λοιπόν στο desktop ένα εικονίδιο, για να μπαίνετε άμεσα στο blog και κάθε φορά που είστε μέσα στο Ιντερνετ ρίξτε μια ματιά. Ευελπιστώ καθημερινά να υπάρχει έστω ένα γεια για όλους.
Το newsletter που είχα αναφέρει θα γίνει αλλά θα έχει περισσότερο τον ρόλο index για να βλέπετε τι έχει γίνει στο 15 ήμερο ή μήνα και να ψάξετε στο blog για λεπτομέρειες.
Αυτά για σήμερα.

07 Ιουλίου 2006

Το σχολείο έκλεισε.

Σήμερα το σχολείο έκλεισε. Θα είναι ανοικτό κάθε Παρασκευή από τις 9 μέχρι τη 1. Αλλά μόνο βεβαιώσεις σπουδών μπορεί να δώσουν οι συνάδελφοι που θα είαι εκεί και τίποτα άλλο. Το πρόγραμμα ακόμα δεν έχει βγει και το παλεύουμε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μένουν να λυθούν. Πιστεύω ότι ένα - ένα θα λυθούν. Ο καιρός θα δείξει.

06 Ιουλίου 2006

MOLIS PRIN TO KALOKAIRI

Αυτή την εβδομάδα δόθηκαν τα απολυτήρια και οι βεβαιώσεις πρόσβασης.
Ταυτόχρονα αρχισε η δημιουργία του προγράμματος του σχολείου. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα βγει από ηλεκτρρονικό υπολογιστή. Τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε. Η αλήθεα είναι ότι σε αυτή τη φάση σαν πρώτη φορά που είνα έχει πάρα πολύ δουλειά. Ελπίζουμε να βγάλει κάποιο αποτέλεσμα και να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε μόνιμη βάση. Θα δούμε τι θα βγάλει.

ΞΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ - KSANA DOKIMH

Δοκιμάζω πάλι Ελληνικά.
Ksana dokimazo Ellhnika.

Telika

Nom;izo telika oti mono greeklish mporo na grafo. Isos einai kalitera giati polloi apo esas exoyn ksenous servers kai den mporoyn na diabasoyn ELLHNIKA

DOKIMASTIKH KATAGRAFH

Dikomazo ksana me greeklish.

H proti dokimi

H proti dokimi gia to blog tis Ellhnogallikis

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ