Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

19 Ιουλίου 2006

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στρατιωτική ορολογία για το μέτρημα των ημερών. Μεθαύριο είμαι φευγάτος. Δηλαδή γενικά φευγάτος είμαι αλλά τέλος πάντων.
Σήμερα κατατέθηκαν τα μηχανογραφικά. Όλα πήγαν καλά. Είχαμε και μια απροσδόκητη επίσκεψη από την Μαρία Αθηναίου (2000) που αποφάσισε να πάρει δεύτερο πτυχίο και κατάθεσε ξανά μηχανογραφικό.
Αύριο είναι 20 Ιουλίου δηλαδή του Προφήτη Ηλία. Μην ξεχνάτε λοιπόν τους Ηλίες και τις Ηλιάννες. Έχουμε αρκετούς και αρκετές. Από Ηλίες έχουμε τους :Αντωνίου, Γιαννόπουλο, Δημητρά, Ζωιδάκη, Κωστακόπουλο και όσους ξέχασα.Από Ηλιάνες, έχουμε τις Πλαμαντούρα, Συμεώνογλου, Φούλια, Πεσσάρη και όσες ξέχασα.
Από μεθαύριο θα έχουμε αδράνεια στο blog αλλά και στην επικοινωνία. Μπορείτε αν θέλετε να φτιάξετε το προφίλ σας ώστε όταν γράφετε να μπορεί να δει κάποιος το προφίλ σας όταν γράψετε κάποιο σχόλιο.
Για ένα μήνα μπορείτε να ψάξετε να βρείτε τα βίντεο που σας ζήτησα. Ρωτείστε τους γονείς σας για να βρείτε τις παλιές ταινίες. Τον καιρό εκείνο ήταν λίγοι αυτοί που φορτώνονταν μια βιντεοκάμερα για να ¨καλύψουν" μια σχολική εκδήλωση. Τότε και οι βιντεοκάμερες ήταν μεγάλες και σπάνιες. Έτσι το πιθανότερο είναι να βρείτε φωτό. Και αυτές είναι ευπρόσδεκτες. Ιδανικά αν τα πάρω σε ψηφιακή μορφή θα ήμουν ευτυχής. Αλλά μπορώ και εγώ να σκανάρω φωτό. Λοιπόν ψαχουλέψτε τα κουτιά με τις παλιές φωτό και βρείτε ό,τι υπάρχει. Περιμένω.
Μέχρι τότε να περνάτε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ