Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

11 Ιουλίου 2006

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Τι να κάνουμε. Σχολείο δεν έχει, νέα δεν έχει έτσι αποφάσισα να κοινοποιήσω σε όλους σας το blog. Δεν θέλω σχόλια, τι να σχολιάσετε άλλωστε, αλλά θέλω δυο πράγματα.
Πρώτον : Αν κάποιος δεν μπορεί να το διαβάσει να μου το πει μήπως τελικά το γυρίσω σε greeklish.
Δεύτερον : Θέλω συνεργάτες. Ό,τι έχετε από εκδηλώσεις, ιδέες, από οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε, να μου τις στέλνετε για να κοινοποιούνται. Ό,τι υπάρχει από κοινωνικά, γάμοι, βαπτίσεις, γεννητούρια και ό,τι άλλο εσείς κρίνετε ότι έχει ενδιαφέρον στείλτε το και εγώ θα το ανεβάζω, δηλώνοντας πάντοτε και τη πηγή. Άρα προσεκτικά και υπεύθυνα οι ειδήσεις.
Φτιάξτε λοιπόν στο desktop ένα εικονίδιο, για να μπαίνετε άμεσα στο blog και κάθε φορά που είστε μέσα στο Ιντερνετ ρίξτε μια ματιά. Ευελπιστώ καθημερινά να υπάρχει έστω ένα γεια για όλους.
Το newsletter που είχα αναφέρει θα γίνει αλλά θα έχει περισσότερο τον ρόλο index για να βλέπετε τι έχει γίνει στο 15 ήμερο ή μήνα και να ψάξετε στο blog για λεπτομέρειες.
Αυτά για σήμερα.

8 σχόλια:

monachus είπε...

Άλλος κόσμος... Όταν πήγαινα εγώ στην Ελληνογαλλική, καλά καλά τι ήταν υπολογιστής δεν ήξερα...

Το blog αυτό δεν ξεπερνά απλώς τα συμβατικά εμπόδια χώρου-χρόνου, όπως άλλα μέσα ασύγχρονης επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Έχει την ιδιαιτερότητα ότι αυτή τη στιγμή, δέκα+ χρόνια μετά την αποφοίτηση, με κάνει να νομίζω ότι αύριο έχω Χημεία -και ότι είμαι αδιάβαστη!!!

Συγχαρητήρια σε αυτή την προσπάθεια. Μια πρόταση: εκτός από τα "κοινωνικά" νέα (γάμοι, βαφτήσια, κλπ), μπορούμε να συζητάμε και για θέματα της επικαιρότητας, όπως και (οι εκπαιδευτικοί τουλάχιστον της παρέας) για θέματα σχετικά με την εκπαίδευση.

Τόνια

MANALISS είπε...

Παρακαλώ τα σχόλια σας να τα στέλνετε μια φορά για να ειναι πιο λειτουργικο και γρήγορο το blog. Το σβησμένο σχόλιο είναι η δεύτερη καταγραφή του σχολίου του Δημ. Αναγνώστου και όχι καμμία λογοκρισία.

monachus είπε...

Δημήτρη καλησπέρα,

Ασχολούμαι με την εξ αποστάσεως και την online εκπαίδευση, τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο έρευνας, κυρίως στον χώρο της επιμόρφωσης ενηλίκων και όχι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο,τιδήποτε όμως αφορά στην εκπαίδευση, από το νέο νομοσχέδιο μέχρι πρωτότυπες εκδηλώσεις που οργανώνει το σχολείο, με ενδιαφέρουν πολύ.

Εσύ θα διδάξεις στο σχολείο και αν ναι, σε ποιο αντικείμενο; Εγώ έχω τελειώσει φιλολογικό.

Τόνια

MANALISS είπε...

Καλό θα ήταν μια και οι περισσοτεροι δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, να υπογραφετε (στην αρχή τουλάχιστον) με ονοματεπώνυμο και ποιας χρονιάς απόφοιτοι είστε για να μαθαίνει ο ένας τον άλλο και να ανοίγει ο κύκλος.

MANALISS είπε...

Έτσι έχουμε :
Ελένη Φεργάδη (1999)
Τόνια Χαρτοφύλακα (1995)
Σουσούδης Δημήτρησ (2002)
Αναγώστου Δημήτρης (1992)
Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου (2001)
Άντε καλή συνέχεια

monachus είπε...

Δημήτρη,

Καλή αρχή! Θα'ναι συγκινητικό φαντάζομαι να διδάσκει κανείς στο σχολείο, από το οποίο αποφοίτησε.

Τόνια Χαρτοφύλακα '95
(σωστά το 'γραψα κύριε Αλισαβάκη ;)

monachus είπε...

Δημήτρη,

Καλή αρχή! Θα'ναι συγκινητικό φαντάζομαι να διδάσκει κανείς στο σχολείο, από το οποίο αποφοίτησε.

Τόνια Χαρτοφύλακα '95
(σωστά το 'γραψα κύριε Αλισαβάκη ;)

MANALISS είπε...

Καααααααλό είναι. Μία φορά εφτανε.
(Αισθάνομαι σαν το μκρύ χέρι του νόμου ).

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ