Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

08 Μαρτίου 2012

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...για τον μεγάλο χορό...

Ένας μήνας έμεινε και οι μέρες περνάνε. Σε 29 μέρες πια... στις 7 Απριλίου, θα γίνει μια κεντρική εκδήλωση για τους αποφοίτους της Σχολής. Ξεκινώντας από το 1981 που "ήρθε" στην Αγία Παρασκευή αλλά πηγαίνοντας και πιο πίσω, όταν ήταν στο Γαλλικό Ινστιτούτο... όλοι οι απόφοιτοι θα βρεθείτε στο χολ της Σχολής. Ο σκοπός διπλός... αφενός και βασικό να γνωριστείτε, και αφετέρου να χορέψετε και να ευχαριστηθείτε. Πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει αυτό που λέμε η καταγραφή των αποφοίτων.

Τώρα πως θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω ακόμα. Μια λύση για να γνωριστείτε, θα ήταν τα αυτοκόλλητα με τα ονόματα. Και όσο αντέξουν κολλημένα. Είναι σημαντικό να γίνει κάτι. Γιατί αν δεν γνωρίσετε κάποια καινούργια πρόσωπα, έξω από τους συμμαθητές σας που ήδη γνωρίζετε δεν κάνουμε κάτι. Με τα αυτοκολλητάκια αν μη τι άλλο θα μάθετε μικρά ονόματα. Αν έρθετε με την παρέα σας από συμμαθητές και μείνετε εκεί δεν κάνουμε τίποτα. Επιμένω.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να τυπώσετε επισκεπτήρια. Μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε πως,  γιατί δεν θα σας πιστέψω. Αν δεν θέλετε να βάλετε όλα τα στοιχεία σας στο επισκεπτήριο σας, βάλτε το ονοματάκι σας και ένα e-mail επικοινωνίας. Όμως είναι σημαντικό να φαίνεται και το επάγγελμά σας. Θα εκπλαγείτε πόσοι απόφοιτοι κάνετε την ίδια δουλειά, ή εργάζεστε σε εταιρείες που θα μπορούσαν να συνεργαστούν. Προ ημερών μιλούσα με μια απόφοιτο που εργάζεται σε εταιρεία "αναλώσιμων" - και όχι μόνο - για οδοντίατρους. Αλήθεια πόσοι οδοντίατροι υπάρχουν μεταξύ σας; Και πολλά άλλα παραδείγματα... Ανακατευτείτε, μιλήστε, γνωρίστε, αλλάξτε επισκεπτήρια.

Αυτό με τα επισκεπτήρια είναι κάπως περίεργο. Πάντων πρέπει να σας πω ότι με τα συνέδρια και τις επιμορφώσεις, πολύ συχνά εκτός από τις συστάσεις πάντα μου δίνανε τα επισκεπτήρια τους και εγώ στους έδινα "χαρτάκι". Τώρα φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου επισκεπτήρια και μάλιστα Ελληνικά και Αγγλικά.  Το παράκανα λέτε....Μπα δεν νομίζω... Μου φάνηκαν εξαιρετικά χρήσιμα.

Εξοπλιστείτε λοιπόν κατάλληλα, απαραίτητο εφόδιο είναι η καλή διάθεση. Πάρτε λοιπόν την καλύτερη σας διάθεση μαζί, τους φίλους και συμμαθητές σας από τη Σχολή, κανονίστε που θα "παρκάρετε" τα μικρά... (που οι περισσότεροι είστε σε αυτή τη φάση)... Πάρτε άδεια την υπόλοιπη μέρα...και περάστε από τη Σχολή. Ψάξτε για γνωστούς...όσο μπορείτε να βρείτε και να θυμηθείτε...

Και μετά....ξεσαλώστε στο χορό. Εγώ θα έιμαι εκεί...για τα προξενιά όσο μπορώ να θυμηθώ ακόμα. Στον Ελληνικό τομέα μπορώ να βοηθήσω στις συστάσεις. Από τα παιδιά του Γαλλικού Τομέα...σόρυ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Προς το παρόν, περάστε από το group που έχει δημιουργηθεί στο facebook... εγραφείτε και παρακολουθείστε την κινητικότητα που υπάρχει. Ανεβάστε φωτογραφίες.Έχουν ανοίξει τα κουτιά με τις παλιές φωτό και οι μνήμες πάνε και έρχονται...

Κανονίστε έγκαιρα...Θα σας ενημερώνω μόλις με ενημερώσουν...

Μέχρι τότε την καλησπέρα μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ