Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

02 Μαρτίου 2012

Η καλαθοσφαίριση στην Ελληνογαλλική...μετά...


Έγινε η επίσκεψη των κκ. Γιαννάκη και Ρήγα στη Σχολή. Με αφορμή την επίσκεψη βγήκε το ακόλουθο δελτίο τύπου : 

            Έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά , σήμερα Παρασκευή 2-3-2012, η εκδήλωση που οργάνωσε η σχολή για τους μαθητές της με θέμα : Η καλαθοσφαίριση σήμερα στην Ελλάδα και Ευρώπη.
            Οι εισηγητές της εκδήλωσης κύριοι Παναγιώτης Γιαννάκης και Κώστας Ρήγας απάντησαν σε δεκάδες ερωτήσεις των μαθητών της σχολής και τους μετέφεραν  με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σήμερα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε:
- Ο αθλητισμός και βέβαια το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, είναι ανάγκη όχι μόνο να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας τους, αλλά και τρόπος ζωής. Η φυσική κατάσταση, η διασκέδαση μαζί με την πειθαρχεία και ισορροπία στα συναισθήματα που προσφέρει, οδηγούν σε μια  άλλη ποιότητα ζωής που η νέοι άνθρωποι σήμερα την έχουν ανάγκη.

Ο Κώστας Ρήγας σε δική του τοποθέτηση σχετικά με το ποια είναι τα κριτήρια ενός καλού διαιτητή απάντησε:
-Οι αρετές ενός πολύ καλού διαιτητή θα πρέπει να συνδυάζουν τις αρετές ενός εκπαιδευτικού, ενός ψυχολόγου, ενός δικαστή, μόνο τότε θα μπορεί να επιβάλει το σεβασμό με την  παρουσία του και όχι με την σφυρίχτρα του. Αναμφισβήτητα ο δείκτης  ευφυΐας, η  φυσική του κατάσταση και η εντιμότητά του είναι απαραίτητες προϋποθέσεις που διαμορφώνουν την συνολική εικόνα.

Με το τέλος της εκδήλωσης οι δεκάδες μαθητές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για ένα αυτόγραφο.

Δείτε και δύο φωτό από την εκδήλωση :



 Την καλησπέρα μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ