Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

18 Νοεμβρίου 2011

Αναδάσωση στον Υμηττό

Τι κάνετε το άλλο Σάββατο. Από το πρωί μέχρι το μεημεράκι κατά τη μία. Δεν θέλω να ακούσω για hangover από την Παρασκευή βράδυ και άλλα τέτοια περίεργα. Ελάτε να σας δούμε και να φυτέψουμε και κανένα δεντράκι.

Στην περιοχή Άγιος Γεώργιος - Κουταλάς στο Βύρωνα θα μαζευτούμε κατά τις 9 - 9.30 και θα πάρουμε γύρω γύρω το βουνό - κανένα 10λεπτο ποδαρόδρομος - να πάμε από πάνω στη κορυφή να βρούμε τα "καμένα" και να αρχίσει η δουλειά.

Όχι δεν θα σας κουράσουμε...πολύ. Βλέπετε οι τρύπες έχουν ανοιχτεί, τα δεντράκια είναι δίπλα, οι υπάλληλοι του δήμου πρόθυμοι για συμβουλές, και εμείς απλά "παραχώνουμε" τα δενδρύλια, μαζεύουμε χώμα από γύρω γύρω, γεμίζουμε τη λακούβα, πατάμε προσεκτικά γύρω από τη ρίζα και έτοιμο. Τουλάχιστον πέρυσι έτσι ήταν. Δεν ιδρώσαμε... η αλήθεια ήταν.

Ηταν όμως ωραία, γιατί βρεθήκαμε, τα είπαμε, γελάσαμε, και δουλειά κάναμε.

Δεν θέλω δικαιολογίες ότι δεν ξέρετε που είναι. Σας έφτιαξα χάρτη...ΕΔΩ Σπέσιαλ μιλάμε. Με τα όλα του. Τι δορυφορικές λήψεις, τι ταμπέλες... όλα μιλάμε.

Αν κανένας σας έχει άγριες διαθέσεις ας βάλει και κανένα γαντάκι με καμιά αξίνα μέσα στο πορτπαγκαζ μπας και έχουμε τόση κοσμοσυρροή και δεν φτάσουν οι υποδομές.

Α!!!Ναι... Γόβες, συνολάκια, κουστουμάκια και γραβατούλες είναι εκτός dress code. Καλό παπούτσι, άνετα ρούχα (ρίξαμε και μερικά ....λοκαθίσματα πέρυσι οπότε...καταλαβαίνετε...).

Λοιπόν σας περιμένουμε στο ραντεβού : ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο ΚΟΥΤΑΛΑ και στις 9-9.30
(εδώ που τα λέμε και αργότερα να είναι δεν πειράζει, απλά θα μας δειτε επί το έργον απέναντι και θα έρθετε μόνοι σας. Αλλά να έρθετε. Αυτό είναι το σημαντικό.)

Τη καλησπέρα μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ