Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

21 Δεκεμβρίου 2008

Party animal!!!

Έχω ξαναμιλήσει για αυτό τον όρο. Τώρα στα γεράματα έχω αρχίσει και παίρνω αμπάριζα τα πάρτι των αποφοίτων. Έτσι χθες βρέθηκα σε ένα πάρτι - reunion της χρονιά του 1995. Έτσι "παράσουρα" τις Τριανταφύλλου, Δανοπούλου αλλά και τον Μιχάλη Δεληγιώργη και βρεθήκαμε στη Ραφήνα που ήταν το σπίτι της Βάλιας.
Μαζεύτηκαν περίπου 50 άτομα και θεωρώ ότι ήταν μεγάλη επιτυχία μια και οι απόντες στη πλειοψηφία τους ήταν δικαιολογημένα απόντες. Μουσική έβαζε ο Δημήτρης Αναγνώστου (92) Η βραδιά πήγαινε πολύ καλά και οι προοπτικές της ήταν ακόμα καλύτερες. Εμείς αποχωρήσαμε κατά της 12 και μισή και ακόμα ερχόταν κόσμος. Ορίστε μερικές φωτό, από ψηλά...



Και πάλι μπήκε το θέμα της γνωριμίας μεταξύ σας. Πάντως χθες πολλά από τα παιδιά είχαν να βρεθούν από τότε που έφυγαν από το σχολείο. Καταλάβατε λοιπόν πόσα είχαν να πουν. Βρέθηκε και η ομάδα των "μικρομαμάδων" όπου η συζήτηση γυρνούσε σε άλλο επίπεδο.
Μιλώντας με τη Μαρία Τριανταφύλλου είπαμε να βρούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να τους (σας) μαζέψουμε στο σχολείο να τα πούμε και κυρίως να μιλήσετε και να ξαναγνωριστείτε. Κάτι έχω στο μυαλό μου και μια και τελείωσε η προηγούμενη έρευνα που έβγαλε ότι είστε Χριστουγεννιάτικοι τύποι για μια συγκέντρωση στο σχολείο (80 % μόλις πριν και μέσα στα Χριστούγεννα) μπαίνει το ερώτημα. Ποια μέρα θα βόλευε να βρεθούμε στο σχολείο. Τα προβλήματα που υπάρχουνε είναι τα εξής. Αν μιλάμε για καθημερινή θα είναι μέχρι τις 7-8 το βράδυ (με επιφύλαξη για να επιβεβαιώσω) και αν είναι για Σάββατο θα είναι μέχρι το μεσημέρι 2 ή 3 ώρα. Και πάλι θέλει επιβεβαίωση. Εγώ θα φτιάξω το ερωτηματολόγιο και εσείς φροντίστε να απαντήσετε όσο γίνεται περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ