Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

23 Δεκεμβρίου 2007

Ευχές για όλους...

Τι να πρωτοευχηθείς. Μακάρι και να ήξερα. Ξεκινάμε με τα στάνταρ: Υγεία ευτυχία και προκοπή.
Συνεχίζουμε με πιο ειδικά.Αυτοί που παντρεύτηκαν φέτος να έχουν ό,τι επιθυμούν από το γάμο τους και καλούς απογόνους (πώπω σα πεθερά ακούγομαι!!!)
Αυτοί που απόκτησαν φέτος παιδάκι να έχουν όλοι την υγειά τους και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν.
Αυτοί που πήραν πτυχία, διδακτορικά και άλλα πτυχία και βγήκαν στο κυνήγι της δουλειάς να έχουν καλή επιτυχία και να βρουν μια δουλειά που τους κάνει.
Αυτοί που επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό, να μπορέσουν να βρουν γρήγορα το ρυθμό της Ελληνική πραγματικότητας (λέμε τώρα. Θέλει θάρρος αυτό) και να μπορέσουν να προχωρήσουν.
Αυτοί που διορίστηκαν ή βρήκαν δουλειά φέτος να έχουν καλή σταδιοδρομία στη δουλειά τους.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου ζήτησαν τη "φιλία" μου μέσω facebook. Το θεωρώ εξαιρετικά τιμητικό. Τα άλλα με μπυρες, τεστ , ευχετήριες κάρτες και όλα όσα έχει δεν τα έχω εγκαταστήσει και για αυτό δεν ανταποκρίνομαι. Μπορεί να μου τη δώσει να τα βάλω όλα. Βλέπουμε.
Τα καλύτερα σε όλους σας για τα χρόνια που έρχονται. Οι επιθυμίες σας ευχές μου και όπως λέω "να πατάτε σταθερά στο έδαφος και να στοχεύετε τα άστρα".
Αυτά τα ολίγα.

13 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικο REUNION από τα παιδιά του Γαλλικού.

Μου "ήρθε" από τον Αλέξανδρο Κατσαρό, απόφοιτο του γαλλικού τομέα (94). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τον βρουν στο facebook και να επικοινωνήσουν μαζί του. Σας μεταφέρω το κειμενάκι όπως είναι (έχω σβήσει το τηλέφωνο) :

LFH Xmas Reunion

Bonjour a tous! Nous avons decide de faire une reunion des Anciens du LFH le 28 Decembre a Athenes.

Parlez-en a tous les anciens avec qui vous gardez contact et venez avec vos femmes/maris!

La reunion aura lieu le Vendredi 28 Decembre 2007 a partir de 10h au Club "Impulse" a Kefalari.

Entree: 10 euro (avec une boisson)
Table (sur reservation): 100 euro par bouteille

Il ya aura aussi un show avec danse orientale.

Pour les reservations, contacter Alex Catsaros par email a_catsaros@hotmail.com

Θα ήταν πολύ καλό να βρεθείτε. Όσοι θέλετε πράξτε τα δέοντα.

11 Δεκεμβρίου 2007

Το γκρουπ ΝΕΚΥΙΑ κέρδισε!!!!

Ναι το γκρουπ ΝΕΚΥΙΑ κέρδισε ένα πολυπόθητο συμβόλαιο με τη μεγάλη δισκογραφική WARNER. Τις καλύτερες ευχές μας στα παιδιά, με πολλά νέα συμβόλαια, πολλές και επιτυχημένες συναυλίες και ό, τι άλλο επιθυμούν τα παιδιά. ΜΠΡΑΒΟ και πάντα επιτυχίες.

08 Δεκεμβρίου 2007

Γκρου ΝΕΚΥΙΑ - Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Μου ήρθε από το Παναγιώτη Λυμπέρη.

Η ανακοίνωση του νικητή του διαγωνισμού του MYSTAGE & NEJYIA LIVE (το συγκρότημά μου) θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 8 το απόγευμα στο μπαρ HOXTON Βουτάδων 42 στο Γκάζι.
Ο νικητής κερδίζει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη WARNER
Οι ΝΕΚΥΙΑ είναι μέσα στους 3 πρώτους (δεν έχει ανακοινωθεί η κατάταξη), και θα παίξουν live και θα γνωριστούν με νέους φίλους.Ελάτε να μοιραστούμε μαζί την αγωνία του νικητή, ελπίζοντας να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

ΝΕΚΥΙΑ

02 Δεκεμβρίου 2007

REUNION LFH

Ξεκινάει από απόφοιτους του Γαλλικού τομέα και μιλάει για τις 28 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Ήδη πάνω από 120 (!) "παιδιά" ( λέμε τώρα), είναι "επιβεβαιωμένοι επισκέπτες (;)". Κοιτάξτε το και πράξτε τα δέοντα.

01 Δεκεμβρίου 2007

Βρεθηκαμε εκεί ξανά μετά από δέκα χρόνια...

Έγινε στο Νεκροταφείο Παπάγου το μνημόσυνο για τα δέκα χρόνια του Νικόλα Χατζηνικολάου και μαζευτήκανε αρκετοί από τους συμμαθητές του.Έτσι δόθηκε η αφορμή να βρεθούμε και να πούμε δυο κουβέντες.
Πήγαμε λοιπόν σε μια καφετέρια στου Παπάγου και εκεί έμαθα πάρα πολλά πράγματα - τα οποία δεν είναι του χώρου - αλλά μιλήσανε πολύ για το θέμα του blog. Θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι έχουν αραιώσει πολύ οι εγγραφές. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ ότι κάπου έχει κλείσει τον κύκλο του, και "καλά είναι να τη κάνουμε' σιγά σιγά. Από τις συζητήσεις όμως μου φάνηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη διατήρησή του. Έτσι απλά το βάζω σαν ερώτημα, προσπαθώντας να καταλάβω. Αν θέλετε τη διατήρηση του μου λέτε. Αν και εσείς πιστεύετε ότι έκλεισε ο κύκλος του μου λέτε επίσης. Αν θέλετε κάτι άλλο από αυτή την ενημέρωση μου λέτε. Αν έχετε νέα και θέλετε να τα δημοσιοποιήσετε πάλι μου λέτε.
Σε απλά Ελληνικά μου λέτε τι θέλετε να κάνω με αυτό το blog. Μη ξεχνάτε ότι έχω "δώσει" ζωή μέχρι 31/12. Αν κάποιος θέλει να το αναλάβει να τον κάνω administrator και να το αναλάβει και να φύγω εγώ από τη μέση. Αρκετά έγραψα. Περιμένω γνώμες και απόψεις. Καλησπέρα σε όλους.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ