Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

14 Σεπτεμβρίου 2007

Η Ελληνογαλλική Σχολή και οι πυρόπληκτοι.

Στη προσπάθεια μας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου, το σχολείο μας αναλαμβάνει σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν να βοηθήσουν όσο μπορούμε.
Ειδικότερα θα μαζέψουμε ρούχα, γραφική ύλη, τρόφιμα και ό,τι άλλο μπορούμε και θα τα στείλουμε σε κατάλληλους φορείς στις περιοχές που επλήγησαν.
Μεταφέρω αυτή τη πρόθεση γιατί πιθανόν κάποιοι από εσάς να έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να κάνουν κάτι. Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να συνεννοηθούμε για να δούμε πως θα μπορέσει να γίνει. Κοιτάξτε στο περιβάλλον σας τι δυνατότητες υπάρχουν. Για παράδειγμα αν κάποιος έχει βιβλιοπωλείο, θα μπορούσε ΠΧ να φέρει βοηθήματα, αν κάποιος έχει ρούχα (από τα παιδιά του που μεγαλώνουν πχ) μπορεί να τα φέρει. Ισως θα ήταν καλή ιδέα να αναλάβει ο σύλλογος αποφοίτων τον συντονισμό και να υπάρξει μια οργανωμένη παρουσία.
Στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, θα γίνει εκδήλωση στο σχολείο με κεντρικό θέμα αυτή την ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι ο διαθέσιμος χρόνος είναι περίπου 30 μέρες.
ΔΕΝ θα διαχειριστούμε χρήματα. Αν κάποιος διαθέτει κάποιο ποσό ή το καταθέτει στους λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί για αυτό το λόγο, ή αγοράζει είδη και τα φέρνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσοι ενδιαφέρονται να φέρουν είδη στο σχολείο πρέπει να περιμένουν μέχρι να βγει η κατάλληλη ανακοίνωση γιατί θα πρέπει να έχει γίνει η κατάλληλη διαδικασία να τα διαχειριστούμε (χώρος φύλαξης, φορτηγό για τη μεταφορά κλπ κλπ). Οπότε κάντε τις κινήσεις σας και περιμενετε. Θα μάθετε πότε θα γίνει ό,τι γίνει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και καλή σχολική χρονιά (σε μικρούς και μεγάλους)!
Σπουδαία η πρωτοβουλία αλλά δυστυχώς μιας και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος θα πρέπει να οργανωθούμε το συντομότερο δυνατό.. Μαριέττα Προβατά ('94)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!

εδώ Σεμέλη!!!!!έχω να κάνω πρόσκληση σε όσους ακούν πανκ-ροκ-ρεγκε-σκα!!!
Τα ξαδελφιά μου με τους φίλους τους και κάποια παιδιά από το σχολείο (ηλικίας 15-19 ετών) αποφασίσανε να βοηθήσουνε τους πυρόπληκτους.. με τις δικές τους δυνάμεις, με τον δικό τους τρόπο.
Έτσι το Σάββατο 29/9 κάνουνε μία συναυλία στο Gagarin205 (www.gagarin205.gr) , ώστε να συγκεντρώσουνε χρήματα τα οποία θα διατεθούν εξολοκλήρου στους πυρόπληκτους.εναρξη 20:00 και είσοδος 10 ευρό.Στην κίνηση αυτή θα συμμετέχουν 7 συγκροτήματα.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ