Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Αυγούστου 2012

Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε...

Το καλοκαίρι φεύγει με πολλές ζέστες. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι κρατάει πολύ οπότε δεν λέω καλό χειμώνα. Αυτό αργεί.

Οπότε σιγά σιγά οι μέρες διακοπών τελειώνουν για όσους είχαν αυτές τις μέρες και τη δυνατότητα να πάνε κάπου.

Για εμένα το διάστημα αυτό είχε αποτοξίνωση ψηφιακή. Βέβαια είχα ΙΝΤΕΡΝΕΤ (είπαμε αλλά μη χάνουμε και το μέτρο). αλλά δεν έγραψα από 8 Ιουλίου τίποτα... ή σχεδόν τίποτα. Τέλος πάντων το χάνω. Σταματάω εδώ.

Το καλοκαίρι το σχολείο μειώνει τις δραστηριότητες του...λογικό είναι. Αλλά κάποιες άλλες δραστηριότητες εξακολουθούν να γίνονται και υπάρχουν αποτελέσματα που αφορούν το σχολείο.

Έτσι υπήρχε μια τρίτη θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Άριστων διδακτικών πρακτικών ( σε 470 προτάσεις από όλη την Ελλάδα) αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η Σχολή μας έχει μια πρωτοποριακή και καινοτόμο πορεία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Υπήρξε μια διάκριση σε μαθητικό blog που κατατέθηκε σε διαγωνισμό καινοτόμων πρακτικών στη 331 σελίδα.

Όμως και οι απόφοιτοι έχουν μια δραστηριότητα μέσα σε αυτό το διάστημα. Και για μια ακόμα φορά το αναφέρω...Μπαίνετε περίπου 100 την ημέρα εδώ. Όσοι έχουν δραστηριότητες επαγγελματικές, site, συμμετέχουν σε δραστηριότητες επιστημονικές (συνέδρια), καλλιτρεχνικές ( εκθέσεις ...) στείλτε ένα mail και ένα σύνδεσμο και θα ανεβαίνει στην εφημερίδα.

Έτσι έχουμε το SUMMER TOUR του Δημήτρη Ρόκου (αν δεν έχω μπερδέψει ποιος από τους δύο είναι πίσω από το KORMORANOS) και κάλυψε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκάιρι.

Από τη Σοφία Μαυραγάνη έχουμε πολλές χορευτικές δραστιριότητες μια και είναι χορογράφος. Έτσι για τις μέρες που έρχονται έχουμε μια εκδήλωση στη Κωνσταντινούπολη. Όσοι βρεθείτε κατά Κωνσταντινούπολη μεριά πείτε μια καλησπέρα.

Σήμερα είχαμε στο ΘΕΜΑ, μια εκτενή αναφορά στην Βένια Μπεχράκη για την καλλιτεχνική της πορεία και το σχεδιασμό των φωτογραφιών, που έχει στοιχεία ζωγραφικής, θεάτρου, φωτογραφίας, και...την ίδια.  Δεν έχω σύνδεσμο σήμερα, αύριο όμως θα βρω την αντίστοιχη σελίδα από το αρχείο της εφημερίδας και θα το περάσω. Δείτε μια φωτογραφία της... να σιδερώνει μπροστά στη Βουλή.

Στην εφημερίδα υπάρχει και μια να τηγανίζει...μπροστά σε κάποιο νεοκλασσικό (Ζάππειο μου θυμίζει αλλά δεν παίρνω όρκο).

Επίσης σήμερα έχουμε από τις 2.00 το μεσημέρι, έχουμε ένα πάρτι σε ένα από τους πιο κατάλληλους χώρους για σήμερα. Γίνεται στο Copa Copana και οργανωνεται από τον Smooth Station. Στους DJ του σταθμού συγκαταλλέγεται και ο Παναγιώτης Αλισαβάκης. Έτσι για μια βουτιά στις νεροτσουλήθρες και με τη κατάλληλη μουσική, από μεσημέρι... μέχρι όποτε... περάστε από εκεί.

Αυτά για ξεκίνημα και βλέπουμε... περάστε από την εφημερίδα, διαδώστε το blog και φροντίστε να έχουμε ύλη δική σας συνέχεια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ