Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

21 Ιουλίου 2008

Αντε να πηγαίνουμε σιγά σιγά...

Έφτασε ο καιρός και λέω να φεύγω για διακοπές. Το κοινό του blog σταθερό (καμιά 40 αριά τη βδομάδα - μάλλον οι ίδιοι). Για το μητρώο έχω περίπου 85 απαντήσεις για το μητρώο. Από ότι κατάλαβα σας ενδιαφέρει μεν να γίνονται εκδηλώσεις για να βρίσκεστε αλλά λίγοι αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες. Από την άλλη όσες συγκεντρώσεις γίνονται αφορούν συνήθως παιδιά του ίδιου έτους ή ακόμα καλύτερα παιδιά του ίδιου τμήματος.
Τέλος πάντων είναι ένα θέμα αυτό. Πιθανόν να μπορεί να γίνει κάτι συνολικότερα και κεντρικά. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει και ποιος μπορεί να αναλάβει κάποιες τέτοιες πρωτοβουλίες. Το FACEBOOK έχει πολύ κόσμο μέσα αλλά δεν γνωρίζεστε. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω περίπου 310 ψηφιακούς φίλους από τους οποίους οι 300 είναι απόφοιτοι.Και αυτοί έχουν πολλους ακόμα. Αρα μπορεί να γίνει κάτι. Βάλτε κοινό λινκ για να αναγνωρίζεστε.
Το καλοκαίρι είμαι σε αργία. Θα επανέλθω 25 Αυγούστου. Όποιος θέλει να μάθει για κάποιον αρκεί να στεiλει mail και θα λάβει mail με mail. Αυτό μπορώ να το κάνω.
Ισχύουν τα γνωστά.
1. Όποιος θέλει να προβάλει εκδήλωση αποφοίτων να στείλε δελτίο τύπου. Υπάρχει και το δικό σας blog των αποφοίτων.
2. Αν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω απλά ζητάτε.
Αυτά. Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, καλή επιστροφή.

13 Ιουλίου 2008

Λίγοι αλλά σταθεροί.

Σε 15 μέρες φεύγω διακοπές όπως σας έχω ήδη πει. Μέχρι στιγμής έχουν έρθει απαντήσεις μόνο από 80 από εσάς. Βέβαια έχουμε και εκείνα τα έντυπα που είχα στείλει πριν 3χρόνια. Αλλά νομίζω ότι για πολλούς από εσάς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Πιθανόν να τα ενσωματώσω και αυτά με επιφύλαξη.
Αν κρίνω από τις 8 απαντήσεις μέχρι στιγμής αυτό που ζητάτε περισσότερο είναι να βρίσκεστε. Αλλά πρέπει πρώτα να γνωριστείτε. Δηλαδή άτομα της ίδιας χρονιάς εντάξει γνωρίζονται από εκεί και μετά το χάος.
Προχθές έγινε μια μάζωξη από τον Νικόλα Προβατά στην ALBA στην Αγία Παρασκευή (Παρασκευή βράδυ). Είχαν δηλώσει καμία εικοσαριά ότι θα παρουσιάζονταν. Εγώ δυστυχώς δεν πήγα (θα με κυνηγάει ο Νϊκος - δεν αξιώθηκα καν να του το γράψω) γιατί είχα βγάλει τη Πέμπτη ένα φρονιμίτη και η κατάσταση μου κάθε άλλο παρά για ποτάκι ήμουνα. Βλέπετε ακόμα προσπαθώ να "φρονιμέψω".
Όσοι δεν έχουν στείλει το mail και το επάγγελμα - και θέλουν - ας τα στείλουν. Από εκεί και μετά κλείνουμε και τα ξαναλέμε το Σεπτέμβρη. Όχι ακόμα θα τα ξαναπούμε.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ