Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

04 Απριλίου 2008

Εδώ είμαι για μια ακόμα φορά.

Έγινε σήμερα ένα περιστατικό στο σχολείο και με έκανε να σκεφτώ ορισμένα πράγματα.
Να τα πάρουμε από την αρχή. Θα παρατηρήσατε ότι σιγά σιγά έχω απομακρυνθεί από τα blogs. Από το ένα δε των αποφοίτων έχω φύγει και από administrtator. Αυτό έχει γίνει για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Πάντως δεν έγινε τυχαία.
Σήμερα μας επισκέφτηκε στο σχολείο μια μητέρα απόφοιτης του 1998 ( αν θυμάμαι καλά Άντζελα) πραγματικά αισθανθήκαμε ότι δεχτήκαμε επίσκεψη από μια πολύ καλή φίλη. Αφού μάθαμε τα νέα γυρνάει και μου λέει ότι "η Άντζελα που μένει και εργάζεται στην Αγγλία μαθαίνει τα νέα από το blog και μόλις επισκεφτεί την Αθήνα αλλά και στη δουλειά της μια από τις πρώτες κινήσεις της είναι να δεί αν έχει καινούργιο ποστ το blog." Το ξέρω ότι το επισκέπτεστε. (10 άτομα την ημέρα από ότι λέει ο μετρητής). Πολλές φορές έχω προβληματιστεί για τη μοίρα του συγκεκριμένου blog. Από τη μια με έχει κουράσει και λέω να το κλείσω και από την άλλη έρχονται μηνύματα που λένε ότι "χρειάζεται". Θα ήθελα ένα feedback από εσάς που το διαβάζετε και θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε να βρω καινούργια κατεύθυνση για το blog. Σε απλά ελληνικά τι περιμένετε από αυτό το ιστολόγιο.
Για μένα οι πληροφορίες είναι πολλές. Μπορώ να αρχίσω να γράφω για το ποιος παντρεύτηκε, ποιοι κάνανε παιδάκια και άλλα τέτοια νέα.Αλλά σας ενδιαφέρουν τέτοια νέα; Δηλαδή θα τι γυρίσουμε σε κουτσομπολίστικη στήλη. Και από την άλλη δεν ξέρω αν οι συμμαθητές σας θέλουν να κοινοποιούνται τέτοια νέα. Εντάξει σε μένα μπορεί να θέλουν να μου τα πούνε αλλά παραπέρα; Δεν ξέρω
Τα νέα του σχολείου είναι λίγο κοινά. Εξετάσεις έρχονται προετοιμασίες γίνονται, προγράμματα οργανώνονται και λίγο έως πολύ τα ίδια. Τα νέα που έρχονται αφορούν τη σχολική ζωή. Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο; Μια ανταπόκριση από το καιρό ας πούμε στην Αθήνα, θα σας ενδιέφερε; Τέλος πάντων "τι στάση να κρατήσω". ΄Άντε βοηθείστε λίγο μπας και βγάλουμε καμία άκρη. Σκοπός είναι να γίνει κάτι χρήσιμο. Εγώ βάζω το χρόνο. Εσείς βάλτε τις ιδέες και τα νέα. (στείλτε τα σε mail και εγώ τα "ανεβάζω"). Περιμένω.

ΥΓ Τα μαλλιά μου έχουν ήδη αρχίσει να ασπρίζουν, μην ασπρίσουν εντελώς, περιμένοντας.

2 σχόλια:

delioan είπε...

Εντοπιζω μια δόση πικρίας όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου... Μου περνάει και μένα από το μυαλό πού και πού... Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι γιατί αυτοί οι 10 επισκέπτες δεν αφιερώνουν 2 λεπτά από το χρόνο τους για να κάνουν ένα σύντομο σχόλιο. Ό,τι να 'ναι. Πχ "Λευτεριά στο Θιβέτ". Μάλλον υπάρχει μια γενικότερη βαρεμάρα επί του θέματος. Το blog των αποφοίτων πάει για φούντο, βαρέθηκα να γράφω και να νοιώθω ότι τα διαβάζω μόνος μου. Δε βλέπω και πολλούς να στριμώχνοναι για το ποιος θα πρωτογράψει βέβαια... Μάλλον κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και εδώ, και στο elefas.com (όταν αυτό ανοίξει).
Το γιατί ακριβώς υπάρχει αυτή η βαρεμάρα μου διαφεύγει. Ειδικά από τις μεταγενέστερες "σειρές" αποφοίτων που μεγάλωσαν με την τεχνολογία στα πόδια τους.
Πάντως ακόμη και αν καταλήξει κουτσομπολίστικο ("νεανικό ενημερωτικό" καλύτερα) το blog πάλι ενδιαφέρον θα' ναι. Ειδήσις Star με "δικά μας" παιδιά. Όσο για το apofoitoi... εδώ κλαίνε.

Ανώνυμος είπε...

Kalispera sas kirie Alisavaki! Kalispera kai se olous tous apofoitous! Prin apo ligo milousa me ti mitera mou apo to tilefwno kai mou elege ta nea gia to sxoleio kai ksafnika mpainontas sto blog vlepw kai to sxolio sas! katapliktiko! Katarxin ena megalo euxaristw ek meros mou alla kai ek merous olwn twn apofoitwn thelw na elpizw, pou mas thymaste! einai para poli simantiko gia mas! niwthoume poli megali ikanopoiisi alla kai sigkinisi otan mathainoume pws rwtate kai endiafereste gia mas! kai min nomizete kai emeis rwtame enagwniws gia to sxoleio otan vriskoume tin eukaria! Giati oi daskaloi kai kathigites mas einai panta gia emas proswpa zesta pou ta logia kai oi prakseis tous epireazoun kathoristika tis apofaseis, skepseis kai kriseis mas kath'oli tin diarkeia tis poreias mas. Auto to siniditopoiw kai to vlepw oso pernoun ta xronia olo kai perissotero. Thelw episis na pistevw - eimai sxedon sigouri gia auto - pws oi rythmoi tis kathimerinotitas distixws den mas afinoun na epikoinwnoume metaksi mas oso tha thelame. Prwsopika omws opote vriskomai me atoma apo to sxoleio,niwthw pws den exei perasei oute mia mera apo tote pou fygame apo to auto. Yparxei mia oikoiotita analoiwti sto xrono. Kai auto pistevw ta leei ola....

Angela (apofoitos '99)

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ