Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

19 Ιουλίου 2007

ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2

Το έχω ξαναχρησιμοποιήσει σαν τίτλο αλλά δεν πειράζει.

Η αλήθεια είναι ότι αύριο το "κλείνουμε το μαγαζί." Άντε να πάμε να κάνουμε και λίγο διακοπές. Μέχρι και χθες το σχολείο ήταν ανοικτό. Χθες κατατέθηκαν τα μηχανογραφικά για το σχολείο μας. Έτσι από εδώ και πέρα στο σχολείο θα είναι ανοικτά μόνο κάθε Δευτέρα και από ώρα 9 μέχρι 12 το μεσημέρι.

Το είπα και το ξαναλέω ότι σκοπεύω να "ανακαλύψω τον γραπτό λόγο". Έτσι για ένα μήνα περίπου θα είμαι χωρίς υπολογιστή άρα αν υπάρξει κάποια ανάγκη ψάξτε με τηλεφωνικά. Δεν το γράφω εδώ αλλά δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτή η ανάγκη αλλά λέμε τώρα.

Το σχολείο αλλάζει το site του και ομολογουμένως γίνεται πολύ ωραίο. Όμως έχει πολλά κείμενα που πρέπει να συμπληρωθούν αλλά η βασική δομή είναι έτοιμη. Αλλάζει και το λογότυπο.


Το καινούργιο "σηματάκι" του σχολείου μας το βλέπετε.

Από το Σεπτέμβριο το συγκεκριμένο ιστολόγιο θα υπολειτουργεί (πιθανώς και να μη γράφω καθόλου), αλλά στο ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ LFH

http://ergakaihmeresstolfh.blogspot.com

θα έχουμε πλέον συνεχή ενημέρωση για ό,τι γίνεται στο σχολείο. Για μια ακόμα φορά ζητάω την ενεργή συμμετοχή σας για τις δραστηριότητες των αποφοίτων. Δεν έχω άλλη πρόσβαση εκτός από ότι μου στέλνετε εσείς.

Αυτά. Καλό καλοκαίρι σε όλους και "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ". (Αίθουσα κινηματογράφου το κάναμε). (14438)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ