Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

29 Φεβρουαρίου 2012

Η Λένια Ζαφειροπούλου στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Για τη Λένια Ζεφειροπούλου έχω ξαναγράψει. Και αυτή ήταν μαθήτρια της Σχολης μας.... και όπως γίνεται σύνήθως ήταν και αυτή μαθήτριά μου. Όπως και να έχει, είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία να την ακούς. Και οφείλω να ομολογήσω ότι την έχω ζήσει σε βάθος χρόνου. Από τότε που ήταν μαθήτρια του Γυμνασίου και τραγούδησε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτο. Την ξανάκουσα στο Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού στην Πειραιώς. Οι μνήμες που ανασύρθηκαν ήταν πολλές. Σήμερα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε και εσείς την εμπειρία αυτή. Μην την χάσετε. Εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι γιατί θα είμαι στην Θεσσαλονίκη στο Δεύτερο μαθητικό συνέδριο νέων επιστημόνων. (Θα σας γράψω λεπτομέρειεες αργοτερα).

Ακολουθεί ένα σημείωμα από τη Λένια.

Αγαπητοί Φίλοι, 

Θα χαρώ πολύ να σας δω στην παράσταση με τίτλο "Η πιο ωραία χώρα" που θα δώσουμε ο ηθοποιός Θανάσης Δόβρης, ο πιανίστας Απόστολος Παληός κι εγώ, σε σκηνοθεσία τού Ανέστη Αζά, την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 18.00-19.00 στο φουαγιέ τής Λυρικής Σκηνής στο Θέατρο Ολύμπια τής οδού Ακαδημίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στην παράσταση θα ακουστούν έργα Schubert, Schumann, Brahms, Liszt, Duparc, Wolf και Mahler. 

Θερμούς χαιρετισμούς
Λένια Ζαφειροπούλου
Να σας δώσω και μια φωτό από το διαδίκτυο....
Όσοι πάτε ψάξτε να τη βρείτε και να της δώσετε χαιρετίσματα. Ω! Ναι ήταν και αυτή μαθήτρια μου...
Τη καλησπέρα μου...

08 Φεβρουαρίου 2012

Θέλω να πετάξω...

Εσείς θελετε; Αν ναι πρέπει να ξεκινήσετε από τα θεωρητικά. Να μάθετε δηλαδή, τι υπάρχει, πού υπάρχει, πως υπάρχει, γιατί υπάρχει....καλά σταματάω. Καταλάβατε...
Λοιπόν ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, από τους πρώτους απόφοιτους μας πετάει και ξέρει. Και όχι μόνο πετάει αλλά θέλει να μοιραστεί μαζί μας αυτές του τις γνώσεις. Και τι κάνει;
Μας καλεί σε μια AVIATION CAREER DAY στο INTERCONTINENTAL.

Αν θέλετε να δείτε το site της εκδήλωσης, δείτε εδώ....

Για μία ακόμα φορά...όσοι πάτε να βρείτε το Σωτήρη και να του δώσετε χαιρετίσματα.
Είπαμε...μάλλον δεν το είπαμε...17 Μαρτίου. Να είστε εκεί.

Τη καλησπέρα μου...

05 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικος χορός στη Σχολή.

Έγινε χθες στη Σχολή ο αποκριάτικος χορός, για τους μεγάλους και σήμερα ήταν οι εκδηλώσεις για τους μικρούς.
Η χθεσινή εκδήλωση τελείωνε με χορό και μουσική βραδιά. Μόχρι όμωςνα πιάσουν δουλειά οι DJ's  έπαιξαν οι BIFIDUS και ένα συγκρότημα μαθητών από παιδιά του Λυκείου.
Όπως γίνεται συνήθως κάποια βίντεο θα ανεβούν στο κανάλι της Σχολής. Υπομονή. Πορευτείτε προς το παρόν με μερικές φωτό από τη χθεσινή βραδιά.






Τα υπόλοιπα λίαν προσεχώς...
Τη καλησπέρα μου...

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ