Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

12 Μαΐου 2011

30χρονα... στο σχολείο...

Όπως είπαμε ήδη, έγινε η κεντρική εκδήλωση, για τα 30χρονα του σχολείου. Γενικά ήταν μια εκδήλωση απροσδόκητη για πολύ κόσμο. Ακόμα και για μένα που καθημερινά ήμουν εκεί. Ήξερα το "γενικό concept" αλλά όχι λεπτομέρειες. Δηλαδή ήξερα για τη μουσική βραδιά και τη παρουσίαση στο γήπεδο, αλλά δεν ήξερα ότι εκεί θα γίνουν όλες οι εκδηλώσεις. Νόμιζα ότι θα ξεκινούσε από το χολ και θα τέλειωνε έξω. Έπειτα, δεν είχα υπόψη την έκταση και τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Φανταζόμουν κάτι μέχρι περίπου τις 11 άντε 12. Από ότι μου είπαν, μέχρι περίπου τις 2 υπήρχαν αρκετοί στο γήπεδο.

Μας έχουν ήδη ανεβάσει στο διαδίκτυο για να δείτε καλύτερα τις εκδηλώσεις... όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.



Πολλοί απόφοιτοι, κυρίως των πρώτων χρόνων, είπαν ότι δεν φαντάστηκαν, πόσο ανοικτές θα ήταν αυτές οι εκδηλώσεις. Αλλιώς θα φρόντιζαν να έρθουν πολλοί περισσότεροι. Κρίμα γιατί έτσι πολλά από τα παιδιά δεν κινητοποιήθηκαν αρκετά για να έρθουν να μας δουν.

Για εμένα, όπως είπα ήδη, ήταν μια πολύ έντονη συγκινησιακά βραδιά, τόσο που σκέφτομαι πως μπορώ να ξεσηκώσω κάποιους να ξαναμαζευτείτε...Το δουλεύω πάντως.

Να είστε συντονισμένοι... Δεν θα γράφω τόσο συχνά... αλλά θα γράφω...

10 Μαΐου 2011

Καλά... Γίνεται χαμός...

Ξαφνικά έγινε ένας πανικός από εκδηλώσεις στο σχολείο μέσα σε δύο μέρες.

Χθες Δευτέρα, είχαμε :
            1. Πράσινο Σχολείο
            2. Έκθεση Τεχνολογίας της Α΄ Λυκείου
            3. Εκδήλωση για το Καββαδία

Σήμερα Τρίτη
            1. Εργασία για τη Ραδιενέργεια... all time classic στο LFH αλλά υπό νέα σκηνοθετική διεύθυνση και φυσικά νέους ηθοποιούς. Πάντα αξιόλογη παρουσίαση - παράσταση   με θέμα τον πυρηνικό όλεθρο. Και δυστυχώς πάντα επίκαιρο.
            2. Θέατρο στα Αγγλικά... "Murder is fun" σε δεύτερη παρουσίαση το μεσημέρι στις 2.30 και
            3. Θέατρο στα Αγγλικά... "Take ten". Τρία μαγικά μονόπρακτα, και ένα μαγικό σώου, μας έχει υποσχεθεί η κ. Παρασκευοπούλου και κατά κανόνα κρατάει τις υποσχέσεις της (δεν λέω πάντα για να μη το πάρει επάνω της.... αλλά εγώ δεν έχω δει παράσταση που να μην είναι καταπληκτική...) Αυτό το προλαβαίνετε...Γίνεται σε μια ώρα... στις 7.30 στο χολ της σχολής.

Λοιπόν έχουμε και λέμε...με εξαίρεση το Καββαδία που πάλι τον έχασα γιατί είχα μάθημα, θα έχετε ανταπόκριση και φωτό από όλα...με πρώτο και καλύτερο την εκδήλωση της Τρίτης για τα 30χρονα του σχολείου. Εκεί θα έχετε και σχολιασμό από απόφοιτους, όπως έφτασε σε εμένα. Άρα... υπομονή. Άλλωστε εξεταστική περίοδο έχουμε...Θα έπρεπε να διαβάζετε...

Λήξις για σήμερα...Αύριο έχει λυκειακή επιτροπή και τρέξιμο και εξετάσεις στα Γαλλικά. Το μικράκι μου ...λέμε τώρα... δίνει εξετάσεις στα Γαλλικά και έχω μεγάλη αγωνία (εγώ έτσι όχι ο Χάρης....για να ξέρουμε τι λέμε).

Και τώρα πάω για σχολείο, για να δω τη παράσταση... Κοπιάστε να σας δω και εσάς και να τη δείτε και εσείς... αλλιώς υπομονή για τις ανταποκρίσεις...

Τη καλησπέρα μου...

Μία λέξη σε όσους μπορούσανε και δεν ήρθανε : ΧΑΣΑΤΕ

04 Μαΐου 2011

Έγινε...

...ο εορτασμός για τα 30 χρόνια του σχολείου. Κατά την άποψη μου εντυπωσιακός... όμως θα σας κρατήσω σε αγωνία. Ο λόγος...ο χρόνος.

Δεν προλαβαίνω...τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, Τρίτη... δεν ξέρω θα δω... Προς το παρόν διαβάστε μερικά πράγματα εδώ...

Δείτε και δύο φωτό... έτσι για να ανοίγει η όρεξη...




Αυτά για σήμερα. Περιμένετε να γυρίσω από το Συνέδριο της Σύρου, και θα έχετε περισσότερα.

Τη καλησπέρα μου...

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ