Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

30 Μαΐου 2009

Και εδώ κλείνει ο κύκλος

Έφτασε το τέλος και αυτής της προσπάθειας. Κράτησε περίπου 5 χρόνια. Το επισκεφτήκατε περίπου 30000 φορές (22000 και κάτι ψιλά από το΄τε που έβαλα τον μετρητή) Περίπου 800 επισκέψεις την εβδομάδα.Αυτό έδειξε ότι υπήρχε ένα σταθερό "κοινό" και κάποιοι περιστασιακοί επισκέπτες. Ελπίζω να σας κράτησε καλή παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασε και καλές και κακές στιγμές. Κάπου ζορίστηκε κάπου ζορίστηκα αλλά τώρα πια περνάμε σε άλλη φάση.
Ο σύλλογος των αποφοίτων γίνεται προσπάθεια να ανασυσταθεί. Υπάρχει ένας πυρήνας που εδώ και τρία χρόνια περίπου προσπαθεί να δημιουργήσει ουσιαστικά τον σύλλογο από την αρχή. Σε αυτή τη προσπάθεια θέλει τη βοήθεια και την παρότρυνση όλων σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο επικοινωνίας στη στήλη αριστερά.
Στο blog δεν ξαναγράφω αλλά δεν χάνομαι. Μπορείτε να με βρείτε στο FACEBOOK όπου 480 περίπου απόφοιτοι με έχουν τιμήσει με τη φιλία τους (δεν βάζω εισαγωγικά γιατί εγώ δεν έκανα αίτημα φιλίας που σημαίνει ότι για να το ζητήσουν οι παλιοί μαθητές κάτι σημαίνει. Τουλάχιστον ότι ήθελαν να υπάρχει αυτή η επικοινωνία). Κάθε βδομάδα μπαίνουν και 2-3 ακόμα. Έτσι έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να επικοινωνούμε. Και από εδώ πάλι αν θέλετε μπορούμε να δημιουργήσουμε events και να κοινοποιηθούν σε ένα μεγάλο αριθμό αποφοίτων πολύ εύκολα. Εννοείται ότι ό,τι θέλετε παραμένω στη διάθεσή σας.
Χαιρετώ λοιπόν και εύχομαι τα καλύτερα για όλους.
Κλείσαμε.

ΥΓ. Δεν θα διαγραφείτο blog για αρκετό καιρό. Αν κάποιοι θέλουν δικαίωμα (privillege όπως το λένε) για να γράφετε απλά το λέτε.

14 Μαΐου 2009

Κλείνουμε!!!

Για λόγους που ξεφεύγουν από το χώρο αυτό το συγκεκριμένο blog πέφτει σε αδράνεια. Ο χώρος που ξέρω ότι σας συντρόφευε για 3-4 χρόνια (ούτε θυμάμαι πόσα) μετά το τέλος του Μαΐου, δεν θα ενημερωθεί ξανά. Αν όμως θέλει κάποιος να το συνεχίσει μου το λέει, τον βάζω administrator και αποχωρώ. Θα παραμείνει ανοικτό για κάποιο διάστημα και μετά μάλλον τα το "καθαρίσω".
Δεν είναι βαρεμάρα, ούτε και κούραση σας διαβεβαιώ. Είναι πίκρα και χολή αλλά και πάλι όχι από εσάς. Χάρηκα κάθε καταχώρηση όλα αυτά τα χρόνια, όπως και το γεγονός ότι σταθερά υπήρχε κόσμος που έμπαινε.
Δεν πειράζει αν κάποιος από εσάς θέλει πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο το mail μου είναι γνωστό και διαθέσιμο. Να είστε όλοι καλά, να περνάτε καλύτερα, και να μας θυμάστε πότε πότε. Περνάνε τα χρόνια και όσο ξεμακραίνουμε ηλικιακά από τους μαθητές γίνεται πιο δύσκολο.
Δεν βαριέσαι.
Να είστε όλοι καλά.

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ