Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

26 Φεβρουαρίου 2008

Κουκλοθέτρο

Μικρομαμάδες και μικρομπαμπάδες ενωθείτε. Καιρός για κουκλοθέατρο. Μου ήρθε από την Εύη Παπαγγελή και το ανεβάζω ως έχει. Άντε να βρεθείτε με τα παιδιά σας (!!!). Καλά θα έχει πολύ φάση. Δώστε και γνωριμία ποιοι είστε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά»

του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Την παράσταση θεάτρου κούκλας και παντομίμας, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά» από τον κουκλοθίασο «Πνοή» φιλοξενεί την Κυριακή 2, 9, 16, 23 και 30 Μαρτίου 2008 και την Κυριακή 6 και 13 Απριλίου 2008 στις 3 μ. μ. το Εργαστήρι Μαιρηβή.

Πριν από πολλά-πολλά χρόνια ζούσε ένας Βασιλιάς που νοιαζόταν μόνο για την εμφάνιση του…

«Δεν βλέπω απολύτως τίποτα σκέφτηκε. Μα αυτό είναι φοβερό. Είμαι κουτός; Ή ίσως ανάξιος να είμαι Βασιλιάς; Αυτό πραγματικά, μα την περούκα που φορώ, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί»….Στο βασίλειο των ρούχων επικρατεί αναστάτωση. Το νέο ρούχο του Βασιλιά μπορεί να δει μόνον όποιος είναι έξυπνος πολύ και άξιος για την θέση που κατέχει. Ποιος όμως θα τολμήσει να πει πως βλέπει αυτό που δεν βλέπει;

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό δύο ηθοποιοί, μία κούκλα μάπετ και πάνω από είκοσι δυσδιάστατες φιγούρες, ζωντανεύουν την ιστορία του φαντασμένου Βασιλιά. Το κουκλοθέατρο συναντά την παντομίμα σε μία παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά… τα μόνα που τολμούν να δουν… την αλήθεια!

Διάρκεια: 50’

Εισιτήρια: 10 ευρώ

7 ευρώ για οργανωμένες παραστάσεις

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

· Κυριακή 2, 9, 16, 23 και 30 Μαρτίου 2008 στις 3 μ. μ.

· Κυριακή 6 & 13 Απριλίου 2008 στις 3 μ. μ.

ü Από τον κουκλοθίασο «Πνοή»

Πληροφορίες

Εργαστήρι Μαιρηβή

Δεληγιώργη 33, Μεταξουργείο

τηλ. 210 – 52.22.181

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ