Για την καλύτερη ενημέρωση σας υπάρχει η εφημερίδα :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH

27 Νοεμβρίου 2007

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια.

Ναι πέρασαν 10 χρόνια από τότε που ο Νίκος Χατζηνικολάου έφυγε από κοντά μας. Κάπου στη παραλιακή το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο και παρά το γεγονός ότι το πάλεψε δεν τα κατάφερε.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου γίνεται το μνημόσυνο στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο Παπάγου, στο μνήμα του Νικόλα. Όσοι θέλουν να παραβρεθούν να το κανονίσουν.

19 Νοεμβρίου 2007

Tο γκρουπ ΝΕΚΥΙΑ προχωράει...

ΟΙ ΝΕΚΥΙΑ προκρίθηκαν στη β' φάση του τελικού του μουσικού διαγωνισμού της warner music και θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους - απόφοιτους της ελληνογαλλικής σχολής για τη στήριξή τους.Χωρίς τη βοήθεια σας δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ.Εσείς μας δίνετε λόγού ύπαρξης και καλλιτεχνική υπόσταση.Από τις 16 του μήνα και μέχρι τις 30 του Νοέμβρη διεξάγεται η τελική ψηφοφορία με τη διαδικασία του sms.Όσοι έχετε τη διάθεση να συνδράμετε στην προσπάθεια μας και να στηρίξετε τη μουσική μας μπορείτε να στέλνετε απο κινητό MYSTAGE 7 (κενό μετα το MYSTAGE) ΣΤΟ 4524.Ο νικητής που θα κερδίσει το δισκογραφικό συμβόλαιο και την παραγωγή ενός videoclip θα ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.Πλούσια δώρα(xbox360,web cams kai headsets) θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.....Ελπίζουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζι τη μεγάλη νίκη εκεί έξω στις συναυλίες μας

Φιλικά
ΝΕΚΥΙΑ

Ενισχύστε το όλοι....Αντε να δούμε

ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ